Becali a cerut unui club italian zece milioane de euro pentru Ovidiu Petre

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi noapte, la o emisiune televizată, că a solicitat zece milioane de euro unei echipe din Italia care se interesa de mijlocaşul Ovidiu Petre.

639 afișări
Imaginea articolului Becali a cerut unui club italian zece milioane de euro pentru Ovidiu Petre

Becali a cerut unui club italian zece milioane de euro pentru Ovidiu Petre (Imagine: Mediafax/AFP)

Presa italiană a scris în ultimele zile de un interes al echipei FC Torino pentru Petre. Becali a menţionat că în niciun caz nu îi permite lui Petre să plece pentru un million de euro, ci eventual pentru şapte-opt milioane de euro.

Becali a precizat că nu îl lasă pe atacantul Vali Badea în Grecia, la Panserraikos, din cauza impresarului Cătălin Liţă. "I-am spus că Buzău şi Otopeni îi dau tot 150.000. Îl voiau şi cei de la Terek Groznai, 400.000-500.000 salariu. Când aud că pleacă în Grecia cu fostul fotbalist Liţă, acum impresar. Păi ce, a ajuns Liţă să-mi sune jucătorii? Neagoe era ca şi plecat la Buzău, dar a zis Liţă că nu semnează, dacă nu ia şi el 15.000. Badea nu mai pleacă în Grecia, să ajungă Liţă să ceară bani? M-a deranjat!”, a comentat el, la Fanatik Show.

Gigi Becali este convins că Steaua va marca, miercuri, în meciul cu Galatasaray, din manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, tot patru goluri, ca în semifinala din 1989. “E cel mai greu meci de până acum al nostru în tururile preliminare. Ne-am obişnuit cu Liga Campionilor, am gustat-o an de an şi vrem să rămânem acolo, plus că ar fi o decepţie să nu ne calificăm noi, când o altă echipă din România, concurentă, e calificată deja, e chestie de orgoliu. Ştiu deja echipa. Dacă joacă Arthuro şi Stancu din primul minut? Eu ştiu, dar nu spun. O să joace şi Goian, şi Rădoi, şi Ovidiu Petre. Am mare încredere în Toja şi Dayro Moreno, iar dacă o să mai greşească Zapata, nu-i nimic, dăm noi goluri. 4-1!”, a spus Becali.

Finanţatorul Stelei a afirmat că antrenorul Marius Lăcătuş a stabilit o tactică de joc ofensivă. “Doar nu o să se apere în faţa a 30.000 de spectatori, o să fie ca în 1989”, a adăugat patronul Stelei.

Becali a menţionat că, dacă Steaua va intra în grupe, ar putea încasa aproximativ 15 milioane de euro de pe urma acestei participări. Gigi Becali a mai declarat că în curând va achiziţiona un avion pentru care va plăti peste 50 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici