Becali a mărit salariile jucătorilor cu 40%, iar lui Nicoliţă i l-a dublat

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că a mărit cu 40 la sută salariile jucătorilor pregătiţi de Massimo Pedrazzini, iar mijlocaşului Bănel Nicoliţă i l-a dublat.

3 afișări
Imaginea articolului Becali a mărit salariile jucătorilor cu 40%, iar lui Nicoliţă i l-a dublat

Becali a mărit salariile jucătorilor cu 40%, iar lui Nicoliţă i l-a dublat

"Am vorbit cu Jose Maria del Nido (n.r. - preşedintele FC Sevilla). La ei salariul mediu este 3,5 milioane. Cum să te baţi cu ăia când ăsta are 100.000 - 150.000? Încerc, încet-încet, pe măsură ce va creşte şi economia şi ne vom putea recupera banii din drepturi TV şi publicitate, să ajungem la 4-500.000, ca să putem avea pretenţii şi cine ştie, peste 10 ani poate, şi la un milion. Le promisesem jucătorilor că le măresc salariile dacă se califică mai departe în Liga Campionilor, dar dacă tot le promisesem am zis să le fac bucuria asta chiar dacă nu se duc mai departe", a spus Becali.

Finanţatorul stelist a anunţat şi preţurile de transfer pentru Dorin Goian şi Nicolae Dică, 10 milioane de euro pentru primul şi 5 milioane de euro pentru al doilea. "Asta în momentul ăsta, pentru că dacă o să joace Dică bine, cer 15", a adăugat Becali.

Gigi Becali le-a oferit, joi, componenţilor echipei Steaua şi membrilor staff-ului, la sediul din Aleea Alexandru, cele 40 de ceasuri Cartier promise ca premiu pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Jucătorii şi-au ales singuri dintr-un catalog ceasurile pentru care Gigi Becali a plătit aproximativ 200.000 de euro. "Merită, pentru ce au făcut ei pentru România", a comentat Becali, care şi-a justificat astfel alegerea acestui moment pentru înmânarea ceasurilor: "Să vadă că sunt alături de ei şi la bine şi la greu".

Mihăiţă Pleşan a venit în cârje ca să îşi primească ceasul. Nu au fost prezenţi Mirel Rădoi, aflat la Bologna, şi Adrian Neaga, care are o problemă personală. Sorin Ghionea a fost recompensat cu un ceas, deşi nu a participat la meciurile din tururile preliminare ale LC.

Ceasurile, împachetate şi cu numele fiecărui jucător scris pe ambalaj, au fost aduse de team-managerul Marius Ianuli, într-o cutie de televizor. Ceasurile sunt gravate "Liga Campionilor 2007" şi "cadou George Becali".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici