Becali: Am avut trei penaltiuri, nu unul

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seară, după meciul cu Victoria Brăneşti, scor 2-1, că echipa din Bulevardul Ghencea ar fi trebuit să beneficieze de trei penaltiuri, nu doar de unul, iar pentru adversari nu ar fi trebuit să se acorde lovitură de la 11 metri.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: Am avut trei penaltiuri, nu unul

Becali: Am avut trei penaltiuri, nu unul (Imagine: Razva Lupica/Mediafax Foto)

"Sunt fericit, suntem pe primul loc, avem 10 puncte şi o diferenţă de puncte faţă de alte echipe. Echipa a jucat bine, am avut trei penaltiuri, nu unul, iar la ei nu a fost penalti. Am avut şi emoţii, dar am avut mai mult pentru Ilie, pentru că am vrut să debuteze cu victorie. Cel mai bun om mi s-a părut că a fost Tănase", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că îi aşteaptă pe toţi susţinătorii Stelei la stadion: "Până la urmă au fost aproape 8.000 de oameni, tribuna I a ţinut locul galeriei, dar noi îi aşteptăm pe toţi la stadion, pentru că dacă iubeşti Steaua tebuie să o susţii. Însă rezultatele vor aduce până la urmă galeria la stadion".

Becali, la fel ca la meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a II-a a Ligii I, a fost aclamat de suporteri la ieşirea de la tribuna oficială. El i-a salutat pe suporteri, însă nu s-a mai suit pe pragul maşinii.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Victoria Brăneşti, tehnicianul Ilie Dumitrescu debutând astfel cu o victorie la gruparea din Bulevardul Ghencea, în etapa a IV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici