Becali: Am cea mai puternică echipă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că nu va mai transfera niciun jucător, deoarece are cea mai puternică echipă, care va juca aşa cum a făcut-o reprezentativa Spaniei la Campionatul European.

11 afișări
Imaginea articolului Becali: Am cea mai puternică echipă

Becali: Am cea mai puternică echipă (Imagine: Mediafax Foto)

"Mi-a plăcut cum au jucat noile achiziţii în primul amical. Jucătorii Stelei au dreptate când spun că echipa asta poate ajunge în grupele Ligii Campionilor. Este exact ceea ce eu am vrut să construiesc. Încă nu, mai trebuie ceva, dar e o echipă care va juca exact ce a jucat Spania la Euro. CFR Cluj are o echipă bună, legată, întărită, iar Rapid a făcut nişte achiziţii foarte bune, dar depinde dacă se va crea simbioza aia de joc. Eu am cei mai buni portari din România, Zapata şi Tătăruşanu. Nu mai iau nimic, am cea mai puternică echipă", a spus Becali.

După ce preşedintele FRF, Mircea Sandu, a afirmat că sunt şanse mari ca o echipă românească să joace finala Cupei UEFA în 2012 dacă patronii vor investi pe măsură, Becali a precizat: "Nu mă interesează pe mine. Până în 2012, toată echipa naţională va fi făcută din jucătorii Stelei".

Becali a precizat că Goian va rămâne la Steaua, că el nu a făcut "nicio vrăjeală", aşa cum a spus Goian într-un interviu şi i-a recomandat acestuia să se angajeze în presă, dacă îi place aşa de mult să dea declaraţii: "O să stea numai pe bancă şi o să vorbească cu presa. Doar n-am ajuns să mă duc în Austria să discut cu Goian".

Patronul Stelei a vorbit şi despre sancţiunile dictate de comisiile FRF în cazul "valiza", interdicţie doi ani pe stadioane, Steaua depunctată cu şapte puncte, iar fundaşul Petre Marin suspendat şase luni. "Sunt minţi înguste în ţara asta. Premierea e premiere, corupţia e corupţie, nu poţi să le combini, n-ai cum. N-are ce să-mi afecteze nimic, numai în mintea proştilor îmi afectează. Numai în România se poate spune că premierea e corupţie. La idioţi ce să le spui? La idioţii de la Comisia de Disciplină, care au făcut asta. Acum ei nu se gândesc? Dacă UEFA ne-a admis în Liga Campionilor, înseamnă că nu e corupţie. Înseamnă că noi suntem idioţi, trebuie să spună, hai să mai gândim cât de idioţi suntem. UEFA a întrebat: care e situaţia, ce a făcut Steaua. Mircea Sandu le-a spus că nu e vorba de corupţie, să se joace corect. A, da? Pac, admisă în Liga Campionilor. Acum, idioţii ăia de la Comisia de Disciplină ar trebui să se ducă acasă, pe la Vaslui, să se angajeze, că de acolo din Vaslui e el, pe la oi, pe la vaci, să lase comisia în pace", a spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici