Becali anunţă penalizări la Steaua

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, sâmbătă, la Sport.ro, că jucătorii echipei Steaua vor fi penalizaţi cu câte 3.000 de euro pentru fiecare înfrângere şi cu câte 2.000 de euro pentru fiecare remiză, la victorie prima fiind de 3.000 de euro.

10 afișări
Imaginea articolului Becali anunţă penalizări la Steaua

Becali anunţă penalizări la Steaua (Imagine: Mediafax Foto)

"Am fost astăzi la echipă, am făcut nişte modificări la premieri pentru că dacă nu-i atingi la bani nu rezolvi nimic. Până acum ei luau prime şi la egal. Aveau pachet de prime la patru meciuri şi chiar dacă aveau înfrângere tot luau 9.000. Am schimbat acum. La victorie prima e de 3.000, la înfrângere penalizarea e de 3.000 şi fiecare egal înseamnă 2.000 penalizare. Eu am investit 17 milioane în jucători, iar Oţelul n-a dat mai mult de 100.000 pe un jucător şi nu-mi convine", a spus Becali, făcând referire la faptul că Steaua a fost învinsă, vineri, cu scorul de 2-0, de Oţelul Galaţi.

Gigi Becali a precizat că jucătorii stelişti nu au o primă stabilită pentru partida cu Olympique Lyon, din grupa F a Ligii Campionilor.

"Nu există primă pentru meciul cu Lyon, doar primă pentru calificare în optimile Ligii Campionilor, 100.000 de euro de jucător. Cupa UEFA pentru mine nu e un obiectiv. Bine, dacă se califică de pe locul trei în UEFA şi clubul încasează bani în funcţie de puncte, vor lua şi ei. De exemplu, dacă facem şase puncte şi luăm 1,2 milioane va primi şi echipa 600.000 pe care îi vor împărţi, deci câte 20.000", a explicat finanţatorul FC Steaua.

Finanţatorul stelist a declarat că tehnicianul Marius Lăcătuş a făcut deja strategia pentru meciul cu Olympique Lyon, programat marţi. "Stancu, Ovidiu Petre şi Rădoi vor juca sigur. Se cam ştie echipa, Lăcătuş nici n-are prea multe soluţii. Szekely nu va putea juca. Vreau şase puncte din dubla cu Lyon şi cred că o putem face", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici