Becali: Ar fi trebuit să avem un penalti

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri seară, la finalul meciului cu Fiorentina, scor 0-1, în urma căruia formaţia sa a fost eliminată din cupele europene, că cele două echipe au jucat slab, iar "roş-albaştrii" trebuiau să beneficieze de un penalti.

11 afișări
Imaginea articolului Becali: Ar fi trebuit să avem un penalti

Becali: Ar fi trebuit să avem un penalti

"A ajuns Steaua să joace prost, asta e. Prima repriză am jucat. Ce, Fiorentina a jucat ceva? Am avut penalti la Dayro Moreno în prima repriză. Am stat relaxat în lojă, am zâmbit când au dat ei gol. Două echipe care n-au jucat nimic. Vreau în fiecare an să se întâmple ce a fost în 2008, să intru în Liga Campionilor şi să fiu la finalul anului la şase puncte de locul unu", a spus Becali la Fanatik Show.

Oficialul stelist a afirmat că dacă Steaua avea pe teren un vârf adevărat, câştiga. "A atins-o Mutu cumva? N-am văzut. N-am nimic de împărţit cu suporterii, n-am niciun contract cu ei. Suporterii de la oficială m-au aplaudat, sunt cei de la Peluza Sud, manipulaţi probabil. Aveam informaţii de la Jandarmerie că vor să intre pe teren, să vină cu torţe. Sunt plătiţi, nu ştiu de cine", a comentat el.

Citeşte şi

Steaua a ratat calificarea în 16-imile Cupei UEFA (Galerie Foto)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici