Becali: Bilaşco, Galamaz, Apostol, Ricardo, Onofraş şi Marinescu au semnat cu Steaua

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, sâmbătă, că oficialii clubului Unirea Urziceni au semnat actele pentru transferul la gruparea FC Steaua a şase jucători, Marius Bilaşco, George Galamaz, Iulian Apostol, Ricardo Gomez, Marius Onofraş şi Laurenţiu Marinescu, actele fiind semnate şi de fotbalişti.

74 afișări
Imaginea articolului Becali: Bilaşco, Galamaz, Apostol, Ricardo, Onofraş şi Marinescu au semnat cu Steaua

Becali: Bilaşco, Galamaz, Apostol, Ricardo, Onofraş şi Marinescu au semnat cu Steaua (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Becali a precizat, la Sport.ro, că mai este nevoie doar de semnătura conducerii Stelei, pentru ca actele să fie înregistrate la Liga Profesionistă de Fotbal.

"Azi, pe la prânz, m-am întâlnit cu Bucşaru (n.r. - patronul grupării Unirea Urziceni, Dumitru Bucşaru), au făcut actele, le-au semnat, le-au semnat şi jucătorii, mai rămâne semnătura noastră şi să le înregistrăm la Ligă. Este vorba despre Bilaşco, Galamaz, Apostol, Ricardo, Onofraş şi Marinescu. Nu pot să spun că am dorit pe cineva mai mult, i-am dorit pe toţi la fel. De Galamaz aveam nevoie în apărare, Marinescu mi-a plăcut că este de viitor, Apostol a fost creierul echipei Unirea la centrul terenului, iar Ricardo este un jucător tehnic. Pe Onofraş l-am dorit mai mult atunci când era antrenor Marius Lăcătuş, dar atunci nu l-a vrut el", a spus Becali, care a adăugat că este posibil să mai vină un jucător la Steaua, care evoluează în campionatul intern.

Oficialul stelist a adăugat că nu crede că Dumitru Bucşaru regretă că a ajuns în situaţia de a vinde atât de mulţi jucători: "El mi-a spus: «Dom'le, eu mi-am făcut o dambla. Mi-am luat echipă, am crescut-o din Divizia C şi am făcut performanţă». Nu regretă în niciun fel".

Finanţatorul Gigi Becali anunţase încă de joi că la Steaua vor ajunge jucătorii Marius Bilaşco şi George Galamaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici