Becali: Cât trăiesc eu Paszkany nu o să mai câştige campionatul

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni seară, după derbiul cu Rapid, scor 1-0, că echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf se va distanţa în clasamentul Ligii I şi că patronul CFR Cluj, Arpad Paszkany, nu va mai câştiga titlul, cât trăieşte el.

383 afișări
Imaginea articolului Becali: Cât trăiesc eu Paszkany nu o să mai câştige campionatul

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Fotbalul e câteodată nedrept, dar rar. În viaţa lui, cât o să trăiesc, Paszkany nu o să mai câştige campionatul. Pe final, aveam colesterol, s-a dus colesterolul, s-au curăţat venele. La gol am simţit aşa, o scurgere de energie din mine şi în acelaşi timp o încărcătură de energie, ca în filmele cu McLeod, "Nemuritorul", acum sunt puternic ca un leu din junglă. Nu sunt punctele multe, e combinaţia puncte - valoare. Noi nu vom scădea din puncte, noi vom mări această marjă. Noi vom mări distanţa. O spune jocul. Rapidul are jucători valoroşi, Pancu, Herea, Teixeira, Grigore... La noi, cel mai mult - nu l-am lăudat niciodată şi tot timpul a fost cel mai bun - a fost Bourceanu. Face totul, după care a fost macedoneanul, a fost şi Chipciu foarte bun. El este între Ronaldo şi Messi", a spus Becali la Digi Sport.

El a precizat că steliştii au "şi valoare şi fizic şi tehnică şi viteză şi forţă".

Becali a menţionat că a avut emoţii atunci când arbitrul de rezervă a arătat cinci minute de prelungire. "Ce a mai dat cinci minute, de ce? Îmi era teamă de un ghinion. În minutul 80-85 te gândeşti numai la ghinion, pentru că am avut două bare, a ratat Rusescu, a ratat Szukala, a ratat toată echipa. Erau năuciţi, nu mai ştiau pe ce lume trăiesc. Mi-e milă de el (n.r. - George Copos), să fie batjocorit. Şi mi-era frică, i-am văzut pe suporteri cu tricoul cu crucea pe piept, am luat şi eu o cruce mare şi o ţin la gât ca episcopii", a mai spus finanţatorul stelist.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Rapid Bucureşti, în derbiul etapei a IX-a a Ligii I disputat pe Arena Naţională, printr-un gol marcat în minutul 90+6 şi revine pe primul loc al clasamentului. Unicul gol al partidei a fost înscris de Bourceanu, în minutul 90+6.

Suporterii Rapidului au venit la meci îmbrăcaţi toţi în tricouri de culoare albă pe care este desenată o cruce de mari dimensiuni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici