Becali: Cei mai slabi jucători ai Stelei, Kapetanos şi Dayro Moreno

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, s-a declarat dezamăgit de prestaţia avută de atacantul Kapetanos şi atacantul Dayro Moreno în meciul terminat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Vaslui, în prima etapă a returului Ligii I.

25 afișări
Imaginea articolului Becali: Cei mai slabi jucători ai Stelei, Kapetanos şi Dayro Moreno

Becali: Cei mai slabi jucători ai Stelei, Kapetanos şi Dayro Moreno (Imagine: Mediafax Foto)

"Am jucat binişor, dar am fost puţin ghinionişti. Dacă ai valoare trebuie să câştigi orice meci,. Dacă eşti echipă cu pretenţii. Cei mai slabi jucători ai Stelei au fost Kapetanos şi Dayro Moreno. Toja a jucat destul de bine, asta este părerea mea. Flancul stâng a fost unul destul de şters, Golanski nu a urcat aproape deloc în atac", a declarat Becali la GSP Tv.

Finanţatorul "roş-albaştrilor" a ţinut să facă unele precizări legate de maniera de arbitraj a centralului Ovidiu Haţegan: "Cine a urmărit meciul a văzut că toate deciziile au fost luate de arbitru în defavoarea Stelei. Sunt băieţi tineri nu ştiu de ce nu arbitrează bine, cred că le este frică de Porumboiu. Nu pot să spun că a influenţat rezultatul final , dar a tras puţin cu Vasluiul. Le este frică de Porumboiu, sunt arbitri fără valoare şi fără demnitate. Să-i facă pe plac lui Porumboiu, dar nu o să ajungă niciodată arbitri mari".

Becali a adăugat că nu a fost deloc influenţat de atitudinea spectatorilor Stelei, care au adresat cuvânte împotriva conducătorului clubului din Bulevardul Ghencea, pe parcursul meciului de vineri.

"Suporterii nu au ce să împartă cu mine, pot să înjure toată viaţa lor. Totuşi, vor fi aproape 20 sau 30 de fani care nu o să mai intre pe stadion, pentru că i-am filmat şi vom şti care sunt. Aşa scrie la regulament, nu au voie să aduci injurii conducătorilor", a punctat Becali.

Galeria a scandat pe parcursul meciului trivialităţi atât la adresa finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, cât şi la adresa preşedintelui Valeriu Argăseală. Fanii i-au cerut lui Becali să vândă clubul şi să plece de la gruparea din Bulevardul Ghencea.

Formaţia FC Steaua a terminat la egalitate, vineri, pe teren propriu, scor 1-1 (1-1), partida disputată împotriva echipei FC Vaslui, în etapa a XVIII-a a Ligii I, prima a returului.

Citeşte şi

Steaua-FC Vaslui, scor 1-1, în prima etapă a returului Ligii I

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici