Becali: Cel mai bun jucător de la Dinamo a fost arbitrul Marius Avram

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri seară că Dinamo a fost avantajată de arbitrul Marius Avram la finala Cupei României, câştigată de stelişti cu scorul de 2-1.

293 afișări
Imaginea articolului Becali: Cel mai bun jucător de la Dinamo a fost arbitrul Marius Avram

Becali: Cel mai bun jucător de la Dinamo a fost arbitrul Marius Avram (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

"Am câştigat un meci împotriva a 12 jucători, cel mai bun jucător a fost Avram, dar degeaba. Păcat de el, e băiat tânăr, credeam că are valoare. Nu are valoare să arbitreze meciuri d'astea tari. Trebuia un Balaj, un Tudor, un Robert Dumitru. E prea mic, nu are forţă, era galben la faţă şi nu ştia cum să facă să ajute pe Dinamo. N-o să ajungă niciodată arbitru mare. Dacă putea s-o bage în poartă, o băga el", a declarat Becali la Sport.ro.

Becali vrea ca Steaua să câştige cu 3 sau 4-0, "să joace cum face Barcelona în Spania" şi a afirmat că şi-a dorit să-l învingă pe viitorul fin, preşedintele dinamovist Cristi Borcea: "Zicea îl bat pe naşu', ţin la naşu' dar îl bat, na, te-a bătut naşu' acum, când a fost esenţial, naşu' te-a lăsat şi pe locul 6, a luat şi Cupa, ca să joci acum trei tururi preliminare. Îi venea să plângă de supărare".

El a menţionat că nu ştie dacă antrenorul Cosmin Olăroiu va rămâne la Steaua, aşa cum nu ştie dacă rămâne şi Nicolae Dică.

Becali a mai spus că a visat că Steaua va învinge la o diferenţă de trei goluri, iar Dinamo va marca un autogol prin antrenorul Ioan Andone: "Am visat că Andone dă golul doi cu capul, aşa am visat, să nu se supere".

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat Cupa României-Timişoreana pentru a 21-a oară în istoria sa, după ce a învins, miercuri, pe stadionul Tineretului din Braşov, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Dinamo Bucureşti, în ultimul act al competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici