Becali: Cer scuze suporterilor care iubesc Steaua, îi iert, acum începem un nou drum - VIDEO

Finanţatorul Gigi Becali a cerut scuze, miecuri, într-o conferinţă de presă, tuturor suporterilor echipei Steaua pentru toate greşelile făcute până acum, subliniind că şi el îi iartă pentru toate înjurăturile aduse.

17 afișări
Imaginea articolului Becali: Cer scuze suporterilor care iubesc Steaua, îi iert, acum începem un nou drum - VIDEO

Becali: Cer scuze suporterilor care iubesc Steaua, îi iert, acum începem un nou drum (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Deja am devenit plictisitor, dar era necesară această conferinţă. Cer scuze tuturor suporterilor care iubesc Steaua pentru toate greşelile făcute până acum. Nu fac un pas înapoi, doar îmi recunosc greşeala. Vreau să le spun că îi iert pentru toate înjurăturile şi să începem de dragul Stelei o viaţă nouă, un nou drum pentru Steaua. Acest drum începe cu domnul Duckadam, care face parte din cele mai mari simboluri ale Stelei. După '89 s-au sfidat gloriile care contează pentru România. Acum revenim la valori. Reparăm ceva. Chiar şi când Steaua era condusă de Ceauşescu lumea venea şi încuraja echipa, deşi lumea nu îl iubea pe Ceauşescu", a spus Becali.

Becali a făcut aceste declaraţii, miercuri, într-o conferinţă de presă, când l-a prezentat oficial pe Heltmuth Duckadam în funcţia de preşedinte al Stelei.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici