Becali: Chivu a venit în România cu probleme personale legate de soacra sa

Agentul FIFA Victor Becali a declarat, pentru MEDIAFAX, că venirea, luni, în România a atacantului echipei Inter Milano, Cristian Chivu, care s-a accidentat la cap în meciul cu formaţia Chievo, din 6 ianuarie, este legată de probleme personale cu soacra sa.

18 afișări
Imaginea articolului Becali: Chivu a venit în România cu probleme personale legate de soacra sa

Becali: Chivu a venit în România cu probleme personale legate de soacra sa (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Chivu a venit în România, dar nu va face niciun consult. Starea sa de sănătatea este una bună. În orice caz este jucătorul lui Inter Milano şi nu are voie să facă niciun fel de alt tratament fără acordul clubului. Revenirea sa în ţară este legată de probleme personale, cu soacra sa", a precizat impresarul român.

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a părăsit, joi seară, institutul "Carlo Besta" din Milano, unde fusese transferat, duminică, de la spitalul "Borgo Trento" din Verona, pentru a-şi continua recuperarea după o operaţie la cap, informează cotidianul La Repubblica.

Fundaşul Cristian Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu formaţia Chievo, disputat pe 6 ianuarie, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona.

El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici