Becali: Constanţa şi Turnu Severin sunt ultimele variante să jucăm în prima etapă

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat joi că echipa antrenată de Roni Levi va disputa primul meci de pe teren propriu din noul sezon, cu CS Mioveni, la Constanţa sau Turnu Severin, reafirmând că este exclus ca formaţia "roş-albastră" să revină pe Stadionul Steaua.

152 afișări
Imaginea articolului Becali: Constanţa şi Turnu Severin sunt ultimele variante să jucăm în prima etapă

Becali: Constanţa şi Turnu Severin sunt ultimele variante să jucăm în prima etapă (Imagine: Andrei Alex Moise/Mediafax Foto)

"Constanţa sau Turnu Severin sunt ultimele variante. Terenul suspendat este cel de la Buzău. Nu mai discutăm de Ghencea. S-a terminat! După ce trece suspendarea, rămâne Naţional Arena. Tot timpul, «Becali pleacă din Ghencea, pleacă Becali din Ghencea». Uite că a plecat Becali din Ghencea!", a declarat Becali la Sport.ro.

El a precizat că le-a cerut angajaţilor săi să caute o firmă pentru demontarea instalaţiilor în care a investit pentru modernizarea arenei din Ghencea. "Eu am investit vreo 7-8-10 milioane în stadionul ăla. Pot spune că am dat ordin să contacteze firme să demonteze nocturna, să demonteze turnicheţii, tabela electronică, adică tot ce avem noi acolo. Şi am vorbit şi unde să le depoziteze. Păi ei cred că nu pleacă Becali... Gazonul nu l-am mai întreţinut şi este uscat, deci n-ai cum să joci acolo", a spus Becali.

Potrivit unei hotărâri a FRF, Steaua trebuie să joace pe teren neutru primul meci considerat acasă din sezonul 2011/2012, din cauza incidentelor produse de suporteri la finala Cupei României.

Echipa "roş-albastră" urmează să întâlnească în etapa a II-a, în prima partidă programată pe teren propriu din sezonul 2011-2012, formaţia CS Mioveni, la 31 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici