Becali: Crudu n-o să-i aducă nimic bun în viaţă lui Mihai Costea, gagicile cu fotbalul nu se împacă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că relaţia cu Daniela Crudu nu o să îi aducă nimic bun în viaţă atacantului Mihai Costea, precizând că acesta trebuie să înţeleagă faptul că "gagicile cu fotbalul nu se împacă niciodată".

138 afișări
Imaginea articolului Becali: Crudu n-o să-i aducă nimic bun în viaţă lui Mihai Costea, gagicile cu fotbalul nu se împacă

Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

"El trebuie să joace mult mai bine ca la Craiova. Eu am mare încredere în el, numai că el trebuie să înţeleagă că gagicile cu fotbalul nu se împacă niciodată. Dacă nu o să înţeleagă lucrul ăsta, că femeile o să-l distrugă, treaba lui. El e un copil şi noi, părinţii lui, toţi trebuie să ne ocupăm de el ca el să înţeleagă că Crudu aia nu o să îi facă lui nimic bun în viaţă. Ori o lasă şi îşi vede de treaba lui... ori treaba lui, că nu pot să-l oblig eu s-o lase", a spus finanţatorul, nemulţumit de evoluţia lui Mihai Costea în partida din Liga Europa, pierdută de Steaua în faţa formaţie Schalke 04.

Becali susţine că nu l-a urmărit pe atacant, dar este convins că Daniela Crudu i-a luat toată "încrederea şi vlaga" lui Mihai Costea. "Nu l-am urmărit eu, dar asta e problema. Altfel nu se explică cum toate mingile pe care le primeşti le pierzi. Să nu ai niciun pic de vlagă, cazi jos... înseamnă că nu ai încredere în tine când procedezi aşa. De ce nu ai încredere şi vlagă în tine? Că ţi-a luat-o toată Crudu Daniela. Alte femei nu mai găsim pe lumea asta decât alea de pe la televizor", a menţionat Gigi Becali.

Formaţia Steaua a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), de echipa Schalke 04, în etapa a cincea a grupei J a Ligii Europa şi păstrează şanse de calificare în 16-imile competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici