Becali: Dacă am bătut locul unu, pe CFR, care e pe doi, o vom bate mai uşor

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, crede că formaţia "roş-albastră" va câştiga mai uşor meciul cu CFR Cluj, echipă clasată pe locul al doilea al Ligii I, după ce în runda precedentă jucătorii antrenaţi de Ilie Stan au învins liderul clasamentului, Dinamo, în deplasare, scor 3-1.

73 afișări
Imaginea articolului Becali: Dacă am bătut locul unu, pe CFR, care e pe doi, o vom bate mai uşor

Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax foto)

"CFR e pe locul doi, este o echipă puternică. Noi trebuie să câştigăm meciul ăsta. Aşa cum am bătut locul unu, pe Dinamo, aşa trebuie să câştigăm şi cu locul doi. Dacă am bătut pe locul unu, pe doi trebuie să batem şi mai uşor. Nu e o echipă foarte periculoasă, dar e o echipă puternică. De aia nu mi-e frică de meciul ăsta. E o echipă care înscrie greu, aşa mi se pare. Meciul ăsta e vital pentru lupta la titlu. În funcţie de asta vor fi şi transferuri", a spus Becali.

Gigi Becali nu crede că antrenorul Jorge Costa va mai rămâne la CFR Cluj şi în returul Ligii I. "Să vedem cât o sta Costa la Cluj. Mănâncă o bătaie acum şi dacă mai face un egal cu Mioveni îl ia Paszkany şi ghiulea îl trimite. El e un fel de Bergodi", a mai spus el.

După ce fundaşul formaţiei CFR Cluj, Cadu, a afirmat că actuala echipă a Stelei este cea mai slabă de când este el în Liga I, Becali crede că portughezul va marca un autogol în meciul direct. "O să fie şi un autogol. Nu e frumos să vorbeşti despre alţi jucători. E o lege nescrisă. A zis că Steaua e slabă, o să dea autogol", a explicat Becali.

Steaua întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20.00, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, într-un meci contând pentru etapa a XVII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici