Becali: Dacă ne uităm la alte grupe, putem să-i mulţumim lui Dumnezeu

Gigi Becali, a declarat, joi, la Sport.ro, că dacă priveşte la componenţa altor grupe ale Ligii Campionilor, îi poate mulţumi lui Dumnezeu pentru echipele ieşite în grupa H la tragerea la sorţi, Arsenal Londra, FC Sevilla sau AEK Atena şi Slavia Praga.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: Dacă ne uităm la alte grupe, putem să-i mulţumim lui Dumnezeu

Becali: Dacă ne uităm la alte grupe, putem să-i mulţumim lui Dumnezeu

"Mă simt mult mai bine ca anult trecut, suntem mai puternici. Am căzut cu o echipă pe care o cunoaştem, FC Sevilla, iar Arsenal nu mai e ce a fost când era Henry. Slavia e sub Dinamo Kiev. Dacă ne uităm la alte grupe, putem să-i mulţumim lui Dumnezeu. Mai era bine în grupele A, E şi G. Nu pot face o comparaţie cu grupa de anul trecut, atunci nu ni se dădea practic nicio şansă. Umilinţele cu Real şi Lyon nu se vor mai întâmpla. Chiar dacă ne vor bate, vom juca şi noi fotbal, va fi o luptă egală, văd că dai doi pumni, dau şi eu unul. Orice echipă din Europa va avea probleme cu Steaua", a spus Becali, care a participat la tragerea la sorţi de la Monte Carlo.

Becali a menţionat că, la prima vedere, a purtat noroc Stelei la tragerea la sorţi. "Vom vedea după ce ne calificăm sau nu dacă într-adevăr am fost cu noroc. Primele vor fi de câte 150.000 de dolari de jucător dacă trecem de grupe, altfel nimic. Mi-au zis jucătorii dacă nu pot să le dau ceva şi la meciuri, la puncte, în caz că nu trecem. Le-am spus eu ce le dau dacă nu trec de grupe, dar nu pot să vă zic", a spus, râzând, conducătorul FC Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici