Becali: De acum ne-a rămas să tragem pentru locul doi

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, după remiza cu CFR Cluj, scor 2-2, că echipa din Bulevardul Ghencea va trebui de acum să se lupte pentru locul doi al clasamentului şi că nu are ce să îi reproşeze tehnicianului Marius Lăcătuş.

12 afișări
Imaginea articolului Becali: De acum ne-a rămas să tragem pentru locul doi

Becali: De acum ne-a rămas să tragem pentru locul doi (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"În viaţă, dacă n-ai noroc, nu poţi face nimic. Am avut multe ocazii, în care trebuia să facem 3-1, 4-1, am muncit, am ajuns în faţa porţii, am dominat tot jocul, însă cu ghinionul nu te poţi lupta în viaţă. De acum ne-a rămas să tragem pentru locul doi. Lăcătuş n-are nicio vină, n-am ce să-i reroşez, i-a învăţat pe jucători să atace şi nu cred că putea să facă mai mult", a spus Becali.

Formaţia Steaua Bucureşti a încheiat la egalitate, scor 2-2 (1-1), meciul susţinut, duminică, pe teren propriu, în compania echipei CFR Cluj, în etapa a XVII-a, ultima a turului Ligii I.

Pentru Steaua a marcat Stancu '28 (penalti), '50, iar pentru CFR Cluj au înscris Culio '11 şi Peralta '82.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici