Becali despre accidentarea lui Băcilă: Fractura a făcut-o el, ca Tătăruşanu

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat după meciul cu Pandurii, scor 1-2, că jucătorul echipei din Târgu Jiu, Cosmin Băcilă, care a fost transportat la spital, s-a accidentat singur, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul portarului stelist Ciprian Tătăruşanu.

1597 afișări
Imaginea articolului Becali despre accidentarea lui Băcilă: Fractura a făcut-o el, ca Tătăruşanu

Becali despre accidentarea lui Băcilă: Fractura a făcut-o el, ca Tătăruşanu (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Am luat primul gol, apoi am rămas descoperiţi la cornerul ăla şi, în plus, nu am cum să nu spun nimic de arbitraj. Sunt nişte lucruri evidente. Fault clar la Tănase, nu dă nimic. Fault clar în faţa lui la Brandan şi dă invers. Am avut lovitură cu pumnul la Tănase şi nici atunci n-a dat nimic. A pus capac momentul în care l-a eliminat pe Gardoş fără să-i facă nimic. Nici nu l-a atins. Fractura a făcut-o el, ca Tătăruşanu. Să vedem la reluare dacă îl atinge Gardoş", a spus Becali la Gsp TV, citat de www.prosport.ro.

Gigi Becali a criticat echipa antrenată de Roni Levi. "Steaua nu e echipă de fotbal. Nu jucăm fotbal. Ce să mai zic. Valoarea jucătorilor s-a văzut în repriza a doua, când am avut ocazii de a marca în 10 oameni. Valoare avem, dar nu suntem fotbalişti. Nu avem bărbăţie, nu avem tărie de caracter. Asta s-a întâmplat. Dacă nu aveam ocazii, mai ziceam. Dar am avut trei ocazii clare de a marca. Tatu, Nikolici, Mihai Costea", a precizat el.

Formaţia Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (2-1), de echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci disputat la Ploieşti, în care de la gruparea bucureşteană au fost eliminaţi doi jucători şi de la oaspeţi unul, iar Cosmin Băcilă s-a accidentat grav. Golurile învingătorilor au fost marcate de Voiculeţ '9 şi Pintilii '20 (penalti). Pentru Steaua a înscris Rusescu, în minutul 3.

Centralul Istvan Kovacs a acordat penalti pentru Pandurii, în minutul 28, după un henţ în careu al lui Latovlevici, care a fost eliminat. Portarul Stelei, Ciprian Tătăruşanu, a ieşit de pe teren în minutul 44, accidentat, după ce a călcat greşit la o minge înaltă. El a fost înlocuit cu Stanca. În minutul 87, de la Steaua a fost eliminat şi Gardoş, pentru un fault dur la Cosmin Băcilă, care se pare că a suferit o fractură la piciorul stâng. Oaspeţii au avut şi ei un jucător eliminat, pe Pintilii, în minutul 90+13, pentru un fault la Brandan. Tehnicianul formaţiei Pandurii, Petre Grigoraş, a fost trimis în tribună pentru proteste, în minutul 90+1. La scurt timp şi secundul său, Marian Dinu, a fost trimis şi el în tribună.

Arbitrul de rezervă a arătat de la margine 9 minute de prelungire, după accidentarea lui Băcilă, dar meciul s-a încheiat în minutul 104.

Partida a fost arbitrată de o brigadă formată din Istvan Kovacs (central), Octavian Şovre, Bogdan Hârlab (asistenţi) şi Ionuţ Neagu (rezervă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici