Becali: Echipa de start nu a fost alcătuită cum trebuie

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică seară, la Sport.ro, după meciul câştigat de echipa sa la Mediaş, scor 4-2, că roş-albaştrii au demonstrat forţă întorcând rezultatul şi că echipa de start a nu a fost alcătuită cum trebuie.

19 afișări
Imaginea articolului Becali: Echipa de start nu a fost alcătuită cum trebuie

Becali: Echipa de start nu a fost alcătuită cum trebuie (Imagine: Mediafax Foto)

"Am avut ceva emoţii, nu ai cum să joci când faci echipa aşa. Când îl pui pe Andrei Ionescu în teren, trebuie să joci cu un mijlocaş abil cum e Onicaş. Când joci şi cu Ionescu şi cu Bicfalvi, care nu închide bine, nu are nici iuţeală, e mai lent, plus Grzelak, mă aşteptam la scenariul ăsta, era normal să se întâmple ce s-a întâmplat în prima repriză. Am spus înainte de meci că Bergodi o să-l vadă pe Grzelak şi o să-l schimbe, cred că s-a convins o dată pentru totdeauna. Am strigat că dacă nu dă gol Szekely la lovitura aia liberă, se duce la echipa a doua, bine că a dat gol", a spus Becali.

Oficialul stelist i-a lăudat pe Bănel Nicoliţă, Juan Toja şi Romeo Surdu.

"Nu mă bucur pentru Nicoliţă, care e cel mai bun din ţară, ci pentru Steaua, care a întors jocul, asta înseamnă forţă. Normal că eşti mulţumit când revii de la 1-2 şi câştigi cu 4-2, am văzut o altă echipă în a doua repriză. Kapetanos va intra de acum numai în postura de rezervă, ca să înscrie repede. Surdu n-are voie să lipsească niciodată din echipă, i-am zis lui Surdu că lui şi lui Nicoliţă n-o să le reproşez niciodată nimic. Nicoliţă pe lângă că aleargă, a început să devină şi tehnic, a avut o fază când parcă era brazilian. După ce a intrat şi Toja, s-a schimbat totul în bine, a luminat jocul la mijlocul terenului", a comentat el.

În schimb, Becali a menţionat că a fost dezamăgit de Ducu Ninu.

"Pe Ninu l-am lăudat până acum, dar acum Pârvulescu l-a făcut cum a vrut, mici l-a făcut. Nu ştiu de ce şi-a luat Ninu lumea în cap, nu a jucat cum a făcut-o până acum. Să vedeţi voi cum va arăta Steaua şi cu Tănase", a spus Gigi Becali.

Formaţia Steaua Bucureşti a câştigat, duminică, în deplasare, cu scorul de 4-2 (1-2), în faţa echipei Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii I, ultimul înaintea debutului în grupele Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici