Becali este dispus să îl vândă pe Nicoliţă pentru 5 milioane de euro

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, într-o emisiune televizată, că a refuzat o ofertă din Rusia de 3,5 milioane de euro pentru mijlocaşul Bănel Nicoliţă, dar a subliniat că ar fi dispus să îl cedeze dacă ar primi suma de 5 milioane de euro.

1 afișare
Imaginea articolului Becali este dispus să îl vândă pe Nicoliţă pentru 5 milioane de euro

Becali este dispus să îl vândă pe Nicoliţă pentru 5 milioane de euro

"Astăzi (n.r. - luni) am refuzat o ofertă din Rusia de 3,5 milioane pentru Nicoliţă. Le-am spus că dacă dau 5 milioane, să zicem că mă debarasez de el. Pe stânga e Mendoza, iar pe dreapta avem două soluţii să-l înlocuim pe Nicoliţă. Dacă îl dau, îl dau eventual să ofer şansă şi altui jucător", a spus Becali la Fanatik.

Gigi Becali a afirmat că îl apreciază ca om pe antrenorul Marius Lăcătuş mai mult decât pe fostul tehnician Cosmin Olăroiu. "Am mai mare încredere în Lăcătuş, e de mai mare calitate decât Olăroiu ca şi caracter. Dacă nu ia locul 1 sau 2, nu-l mai salvează nimeni nici pe Lăcătuş. El ştia lucrurile astea, aşa lucrez eu. Am dat iarna asta pe transferuri 2,5-3 milioane de euro, în vară când era Hagi, am dat 9 milioane, luam orice voia el. Doar pe Dayro Moreno l-am luat cu bani, restul - împrumut, cu opţiune de cumpărare. Cred că o să activăm opţiunile peste şase luni, o să-i ţinem şi mai dau 4-5 milioane. Oricum, garantez că în cinci ani Steaua va avea numai jucători români", a spus Becali.

Gigi Becali a vorbit din nou despre fostul antrenor al Stelei, Gheorghe Hagi, spunând că nu l-a "tocat" cu nimic, ci la momentul respectiv a spus doar lucruri reale. "Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat de el. Lasă-l naibii pe Hagi, că nu mă mai interesează de Hagi", a spus el, adăugând că vărul său, Ioan Becali, are o relaţie bună cu Hagi, însă nu este "foarte bun prieten, deoarece nu sunt pe aceeaşi lungime de undă". Oficialul stelist a menţionat că din familia sa impresarul Victor Becali este "mai prieten" cu Hagi.

Gigi Becali a continuat acuzele la adresa conducătorilor CFR Cluj, Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan, spunând că formaţia clujeană este "a masoneriei ungureşti", pentru că patronul Paszkany nu are de unde să dea atâţia bani: "Patronul este ungur, deci echipa e ungurească".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici