Becali este sigur că Steaua va câştiga campionatul

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că i-a spus antrenorul Mihai Stoichiţă că este sigur că va câştiga campionatul pentru că tehnicianul ştie să ţină jucătorii în cantonament fără ca aceştia să se supere.

14 afișări
Imaginea articolului Becali este sigur că Steaua va câştiga campionatul

Becali: L-am sunat pe Stoichiţă şi i-am spus că sunt sigur că va câştiga campionatul

"L-am sunat acum două zile pe Stoichiţă şi i-am spus că sunt convins că va lua campionatul. M-a întrebat de ce. Mi-am dat seama că are un talent de a ţine jucătorii în cantonament fără să se supere. I-a luat cu vrăjală «stai bă că aici e zăpadă, mai bine mergem în Bulgaria». Iar pentru el nu înseamnă nimic. Dacă iei un antrenor român, are copii, nevastă, îl pui să stea pe drumuri tot timpul, nu-i convine. Dar el a fost haiduc tot timpul: Panama, Cipru, Emiratele Arabe, Kuweit, el e obişnuit aşa. Ca să-i ţină în priză i-a dus acolo, să nu-şi consume energia şi să li se înmoaie picioarele. Acolo n-au cum să li se înmoaie picioarele", a spus Becali.

Steaua are cel mai puternic lot de când este Gigi Becali finanţator al "roş-albaştrilor"

"Eu cred că dacă punem o plombă la fundaşii centrali, Steaua are cel mai bun lot de când sunt eu. Dacă luăm campionatul, noi vom face faţă şi în Liga Campionilor 2011, primăvară. Sunt jucători de valoare care pot juca bine, în viteză, cu combinaţii. Când am câştigat cu Olăroiu, aveam o echipă solidă, foarte muncitoare, dar nu tehnică. Nu aveam jucători de mare valoare, dovadă că nici nu am vândut nimic. Păi acum dacă facem performanţele pe care le-am făcut în Liga Campionilor cu Olăroiu, păi acum luăm pe Tănase zece milioane, putem să luăm bani pe Stancu, Surdu, Nicoliţă sau Kapetanos. Am făcut de trei ori Liga Campionilor şi n-am vândut niciun jucător", a mai spus finanţatorul Stelei.

Dacă jucătorii stelişti vor duce o viaţă sportivă, nicio echipă nu îi va putea învinge

"Abia aştept să înceapă campionatul. Parcă era ceva mort. Parcă nu mai aveam activitate, era ceva mort în mine. Fotbalul deja îmi împlineşte viaţa acum. Eu le-am spus jucătorilor să se sacrifice două luni jumate ca să fie fericiţi, să facă marea performanţă spotivă. Dacă ei duc viaţă sportivă, nu îi poate învinge nimeni la ora asta. Normal că avem prima şansă cu Ceahlăul, jucăm în Ghencea, am făcut transferurile pe care le-am făcut, avem 12 jucători de echipă naţională. Ce altă echipă are atâţia jucători de naţională? Sau măcar şase?", s-a întrebat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici