Becali: Eu îl vreau pe Adrian Cristea, Mihai Stoica îl vrea pe Curelea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că doreşte să-l transfere la Steaua pe mijlocaşul Petrolului Adrian Cristea, în timp ce managerul echipei, Mihai Stoica, şi antrenorul Laurenţiu Reghecampf îl vor pe atacantul Costin Curelea de la Sportul Studenţesc.

553 afișări
Imaginea articolului Becali: Eu îl vreau pe Adrian Cristea, Mihai Stoica îl vrea pe Curelea

Becali: Eu îl vreau pe Adrian Cristea, Mihai Stoica îl vrea pe Curelea (Imagine: Mircea Rosca / MediafaxFoto)

"Dacă îl iau pe Cristea, ce nevoie mai am de Curelea? Eu vreau să joace Rusescu atacant. Pe Curelea nu îl vreau eu. Pe Cristea îl vreau eu şi nu-l vrea MM-ul. Pe Curelea îl vrea MM-ul şi nu-l vreau eu. Şi Reghe îl vrea, că ne-ajută. Bine, mă, vă fac vouă pofta! Dar îmi fac şi eu. Şi să vedem cine ştie mai bine fotbal, eu sau MM-ul", a declarat Becali, la DigiSport.

Patronul stelist a estimat că un transfer definitiv al fostului fotbalist dinamovist l-ar costa circa 500.000 de euro, dar a precizat că la început îl vrea doar sub formă de împrumut, cu o opţiune ulterioară de cumpărare. "Îl iau şase luni împrumut cu drept de cumpărare. Eu nu vreau să-l iau pe Cristea decât dacă mă calific în grupele Europa League, apoi facem opţiune de cumpărare, că dacă ne calificăm în primăvară sunt obligat să-l cumpăr definitiv. Vreau un jucător tehnic şi cu forţă. Cristea e puternic. Am nevoie în centru, al treilea atacant în spatele vârfurilor, cum ar veni. Să fie puternic pe picioare, să se-nvârtă cu mingea şi să dea pasul decisiv. Dacă o să accepte Walter, o să am o discuţie cu el.. Walter mi-a zis: «Mă, Gigi, nu ştiu, o să vorbesc şi cu Rednic, dacă vrea». Walter are ocazia să ia banii pe el, păi când mai iei banii pe Cristea?", a spus Becali.

El l-a avertizat pe Adrian Cristea cu privire la viaţa extrasportivă: "Eu îi spun că nu mă interesează Bianca, poţi să te duci şi cu şapte bienci, dar la Steaua n-ai voie în club, n-ai voie să bei. Dar el e un băiat cuminte. Când vii la Steaua... Steaua are un blazon şi nici cu Bianca nu o să mai stea aşa mult. Numai la Steaua poate să explodeze. Eu nu sunt ca ăia, ca finu Borcea, ca Badea, eu îl nenorocesc. Îl ţin numai în nenorociri. Cred că Rednic abia aşteaptă să scape de el".

Adrian Crsitea a evoluat la Poli Iaşi, Dinamo şi din ianuarie 2011 s-a transferat la Universitatea Cluj. El a ajuns la Petrolul Ploieşti după ce omul de afaceri Florian Walter a renunţat la finanţarea echipei U Cluj, transferându-şi suportul şi o mare parte a lotului de fotbalişti la gruparea prahoveană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici