Becali: Eugen Neagoe şi Florin Marin vor fi colaboratorii lui Piţurcă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că tehnicienii Eugen Neagoe şi Florin Marin vor fi colaboratorii noului antrenor al formaţiei "roş-albastre", Victor Piţurcă.

19 afișări
Imaginea articolului Becali: Eugen Neagoe şi Florin Marin vor fi colaboratorii lui Piţurcă

Becali: Eugen Neagoe şi Florin Marin vor fi colaboratorii lui Piţurcă (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Piţurcă are mână liberă să facă ce vrea, am încredere totală în el. El va fi antrenorul Stelei, iar Neagoe şi Florin Marin vor fi colaboratori. Nu trebuie să intereseze dacă Piţi a semnat sau nu. E antrenorul Stelei", a spus Becali, conform site-ului www.prosport.ro.

Potrivit lui Gigi Becali, Steaua va mai transfera doi sau trei jucători, în timp ce fraţii Karamyan nu vor mai continua la gruparea bucureşteană. "Ne-am înţeles cu Păcurar şi Stanca. De două luni Piţi mi-a zis că vrea un portar. Mai vin doi-trei jucători la Steaua şi nu mai pleacă nimeni. Toţi jucătorii pe care i-am anunţat că vor pleca au plecat. Vor mai pleca şi fraţii Karamyan", a completat Becali, care a precizat că ar putea merge câteva zile în cantonamentul din Austria al Stelei, pentru a se relaxa câteva zile.

Gigi Becali a menţionat că nu ştie de vreo problemă de sănătate a portarului columbian Robinson Zapata, care în ultimele două zile nu s-a antrenat alături de echipă din cauza unor probleme de sănătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici