Becali explică modul în care va evolua Steaua în meciul cu Arsenal

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a explicat, marţi, la Sport.ro, modul în care va evolua gruparea "roş-albastră" în partida cu Arsenal, din cadrul etapei a II-a a grupei H a Ligii Campionilor, precizând că mijlocul terenului va fi "aglomerat" cu Dică şi Neaga.

3 afișări
Imaginea articolului Becali explică modul în care va evolua Steaua în meciul cu Arsenal

Becali explică modul în care va evolua Steaua în meciul cu Arsenal

"Sunt de cinci ore la băieţi. Am intrat şi eu în programul lor, când s-au odihnit ei, m-am odihnit şi eu. Pedrazzini mi-a spus cum va juca, mi-a explicat grafic cum se va juca şi i-am strâns mâna. Mi-a spus că vrea să aglomereze mijlocul terenului cu Neaga şi Dică. Mi-a spus că practic vom avea cinci atacanţi în teren, Neaga, Dică, Nicoliţă, Surdu şi Vali Badea", a spus Becali.

Gigi Becali a confirmat echipa de start în meciul cu Arsenal: Zapata - P. Marin, Baciu, I. Rada, Emeghara - Nicoliţă, Ov. Petre, Dică, Surdu - Neaga - Badea.

Becali a negat faptul că antrenorul Cosmin Olăroiu ar urma să preia din nou conducerea tehnică a Stelei. "Să nu se mai speculeze că vine Olăroiu la Steaua. A venit la palat, l-am salutat, am discutat. I-am zis să se ducă să vorbească cu băieţii. El nu voia să se ducă, ca să nu se speculeze. Până la urmă s-a dus şi a discutat cu jucătorii", a completat Becali.

Finanţatorul stelist a menţionat că Massimo Pedrazzini va rămâne sigur antrenor până la finalul turului de campionat. "Pedrazzini va fi sigur antrenor tot turul, i-am şi spus lui Oli: «E normal ca acest om care a muncit să primească o şansă». Bineînţeles că dacă nu are rezultate va fi schimbat, dar de ce să vorbesc dinainte", a conchis Becali.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici