Becali: Ghencea va fi casa Stelei, pe Arena Naţională mergem în vacanţă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a sugerat, vineri, că se gândeşte ca formaţia "roş-albastră" să dispute meciurile de pe teren propriu din returul Ligii I pe stadionul din Bulevardul Ghencea, urmând ca partidele considerate mai importante să le susţină pe Arena Naţională.

170 afișări
Imaginea articolului Becali: Ghencea va fi casa Stelei, pe Arena Naţională mergem în vacanţă

Gigi Becali (Imagine: Silviu Matei/Mediafax foto)

"În Ghencea trebuie să fie un fel de casă a noastră. Acolo trebuie să stăm zi de zi. Arena Naţională va fi casa de vacanţă, palatul de vacanţă. Cum sunt eu acasă la Pipera, va fi Ghencea, iar palatul va fi Arena Naţională. Nu am făcut încă niciun demers către Ministerul Apărării, dar o să vedem. Nu are cum să ia Ministerul Apărării casa lui Steaua. Acum mai sunt două meciuri, le jucăm şi pe astea, o să fie spectacol. E păcat să nu fie 55.000 de oameni în stadion. Dacă eram în Ghencea veneau 15.000", a spus Becali.

Becali este convins că Steaua va evolua în partida cu CFR Cluj, de sâmbătă, cu tribunele pline. "Se vor vinde toate biletele".

El a menţionat că acţionarul FC Dinamo, Cristi Borcea, i-a mărturisit că este dezamăgit de prezenţa redusă a spectatorilor la meciurile formaţiei antrenate de Liviu Ciobotariu. "Era supărat rău de tot aseară. Zicea că a ajuns Dinamo să joace cu Petrolul şi să aibă Petrolul mai mulţi suporteri pe Dinamo. Era supărat rău de tot. Eu i-am zis: Cine să vină? Sunt 3.000-4.000 în Bucureşti, au venit 200. Dacă era meci de campionat, veneau toţi 3.000", a relatat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici