Becali: Hagi e nebun dacă sugerează să mi se verifice mie dosarul

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că Gheorghe Hagi este nebun dacă a sugerat presei să-i verifice dosarul de la CNSAS pentru că el deja a arătat mass-mediei că nu a colaborat cu fosta Securitate.

19 afișări
Imaginea articolului Becali: Hagi e nebun dacă sugerează să mi se verifice mie dosarul

Becali: Hagi e nebun dacă sugerează să mi se verifice mie dosarul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Eu nu figurez deloc în arhivele astea. Eu v-am şi arătat dosarul meu de la CNSAS, ce să-l mai caute presa? E nebun, nu e sănătos. El şi familia lui nici nu erau invitaţi la nunţile de machidoni din cauză că tatăl lui era dator la CAP, la colectiv, dar dezgropăm morţii acum... La noi, la machidoni, se ştiu toate astea. La noi se ştiu familiile care au moralitate", a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a mai precizat că trebuie să se facă o diferenţiere între notele date de foştii fotbalişti cu Securitatea. "Trebuiesc verificate notele lor pentru Securitate. Dacă notele lor au făcut rău sau au fost scrise doar aiurea aşa. De exemplu, nota lui Gică Popescu nu a făcut rău la nimeni. Atunci, de ce să-i facă ceva?", s-a întrebat Becali.

Fostul internaţional român Gheorghe Hagi a declarat, miercuri, că scandalul în care este implicat cumnatul său, Gheorghe Popescu, despre care s-a spus că a semnat un angajament cu Securitatea în 1985, este o mizerie, menţionând că se încearcă distragerea atenţiei de la alte lucruri mai grave. Hagi a sugerat presei să-i verifice dosarul finanţatorului Gigi Becali.

Numele foştilor fotbalişti Gheorghe Popescu, Rodion Cămătaru şi Alexandru Boc au apărut în presa ultimelor zile, jurnaliştii publicând informaţii conform cărora aceştia ar fi fost colaboratori ai fostei Securităţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici