Becali i-a spus lui Mourinho că Rădoi va contribui la câştigarea LC

Gigi Becali a spus că a discutat cu Jose Mourinho, căruia i-a spus, în calitate de nespecialist, că la Inter Milano are cei mai talentaţi jucători din Europa, însă nu are "muncitori" cum avea la Chelsea, iar acesta i-a răspuns că în mare are dreptate. Becali a spus că Mourinho vrea un mijloc puternic, de recuperatori, unul dintre ei urmând să fie Rădoi. "Pe Rădoi nu-l poţi menaja, pentru că nu vrea el să se menajeze. Ce, dacă va pleca la Inter, acum pierdem campionatul cu Steaua? Să intre, să lupte şi mai tare", a spus conducătorul stelist la GspTV.

107 afișări
Imaginea articolului Becali i-a spus lui Mourinho că Rădoi va contribui la câştigarea LC

Becali i-a spus lui Mourinho că Rădoi va contribui la câştigarea LC (Imagine: Mediafax Foto)

 

Despre întâlnirea dintre Mourinho şi căpitanul Stelei, Becali a spus că lui Mourinho i-a plăcut modul în care vede fotbalul finul său, iar lui Rădoi nu îi venea să creadă că stă de vorbă cu antrenorul echipei Inter. Patronul Stelei a precizat că Mourinho i-a promis că îl va ajuta în cazul în care va dori jucători din Portugalia, deoarece îi cunoaşte pe toţi: "I-am spus că dacă ar vrea şi alt jucător de la Steaua, eu, ca prieten, i l-aş recomanda doar pe Rădoi, nu pot să garantez pentru alt jucător la ora asta. În viitor, poate Dayro Moreno să poată să joace la Inter, dar nu acum. I-am spus că Rădoi va contribui chiar şi la câştigarea Ligii Campionilor".

Becali a dezvăluit că Jose Mourinho a fost impresionat de cât de iubit este în România şi de primirea făcută peste tot. "Relaţia cu Mourinho e foarte importantă pentru Steaua, o colaborare cu el contează foarte mult, poţi lua preţul corect pe un jucător, chiar dacă e din România. Dayro Moreno valorează acum două milioane, cât am dat eu pe el, dar poate creşte la 20 de milioane. Fără Mirel Rădoi nu ne calificam în Liga Campionilor, aşa că a fost un câştig că nu l-am vândut în vară, dacă luăm în calcul banii pe care îi luăm acum din Ligă", a adăugat el.

Gigi Becali a declarat că acum vărul său, Ioan Becali, trebuie să-şi repare imaginea stricată după ce a păcălit unele cluburi, precum Valencia şi Galatasaray, cu unii jucători care nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor şi al banilor daţi pentru ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici