Becali: I-am propus un salariu lunar de 10.000 de euro lui Ogăraru

Finanţatorul grupării Steaua Bucureşti, Gigi Becali, a declarat, luni, la Sport.ro, că a i-a oferit fundaşului George Ogăraru, legitimat la Ajax Amsterdam, un salariu de 10.000 de euro lunar şi aşteaptă un răspuns din partea acestuia.

33 afișări
Imaginea articolului Becali: I-am propus un salariu lunar de 10.000 de euro lui Ogăraru

Becali: I-am propus un salariu lunar de 10.000 de euro lui Ogăraru (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Am vorbit azi (n.r. - luni) şi cu Ogăraru care poate să semneze din iarnă. Să vedem ce răspuns îmi dă. El vrea salariu mare. Eu i-am spus de 10.000 pe lună şi încă 10.000 dacă luăm titlul", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că va realiza transferul atacantului Sabrin Sburlea de la FC Braşov, deşi preşedintele ardelenilor, Dinu Gheorge, a precizat că s-au sistat negocierile între cele două cluburi.

"Panduru mi-a adus o listă cu câte un jucător pentru fiecare compartiment. Eu i-am spus că nu are rost să aducem jucători pentru fiecare post, în apărare suntem vulnerabili. Aici trebuie să aducem. Îl vom lua pe Sburlea de la Braşov. Steaua are un lot destul de bun care poate lua titlul", a menţionat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici