Becali: Îi usuc la Sevilla, îi bat la Bucureşti iar

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică, la Sport.ro, că "roş-albaştrii" vor câştiga ambele meciuri cu FC Sevilla din grupa H a Ligii Campionilor.

1 afișare
"Cine e Sevilla, dacă e să o luăm aşa? Steaua e a doua oară consecutiv în grupele Ligii Campionilor, ei sunt «boboci». Steaua a luat Cupa Campionilor Europeni. Nu îmi dă mie lecţii Sevilla. Îi usuc la Sevilla, îi bat la Bucureşti iar. N-am nevoie de 12 puncte în Liga Campionilor, vreau 7. Egal la Sevilla, batem Sevilla la Bucureşti şi batem şi pe Slavia şi suntem calificaţi", a punctat Becali la sport.ro.

Gigi Becali a mai spus că suporterii nu mai vin la stadion din cauza rezultatelor slabe înregistrate de Steaua în debutul sezonului, sub conducerea tehnică a lui Gheorghe Hagi. "Vom învinge sau facem egal la Sevilla şi să vedeţi că o să fie stadionul plin. Păi dacă am avut un antrenor care a marcat patru goluri în zece meciuri, normal că nu mai vin suporterii. Nu-i mai pronunţ nici eu numele lui nenea Hagi. A plecat, ce să fac, să-l ţin 100 de ani să ducă echipa de râpă? Pedrazzini e cel mai bun antrenor din România la ora asta. În afară de Bergodi. Nu-i mai bun ca Zenga, e cel mai bun din ţară", a declarat finanţatorul stelist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici