Becali îi va premia pe jucători cu 4.000 de euro pentru victoria cu Dinamo

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că jucătorii "roş-albaştri" vor avea o primă specială pentru meciul cu Dinamo, de 4.000 de euro, el precizând că îşi doreşte ca fotbaliştii antrenaţi de Mihai Stoichiţă să "ciuruiască" gruparea din Şoseaua Ştefan Cel Mare.

21 afișări
Imaginea articolului Becali îi va premia pe jucători cu 4.000 de euro pentru victoria cu Dinamo

Becali îi va premia pe jucători cu 4.000 de euro pentru victoria cu Dinamo (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Este un meci decisiv în lupta pentru titlu, dar nu e vital. Trei puncte cu Dinamo, rămâi în fruntea clasamentului, normal că e decisiv. Nu m-ar mulţumi un egal. Noi mergem să-i ciuruim. Cu jucătorii voi vorbi şi înainte de meci cu câteva ore pentru că trebuie să le imprim foarte bine ideea asta în cap de ciuruit. O să aibă o primă specială, 4.000, 5.000 de euro, vom vedea. Dar cred că 4.000", a spus Becali.

Gigi Becali consideră că meciul cu Dinamo este mai important din punctul de vedere al clasamentului şi nu al orogliului.

"Este şi un orgoliu, dar cel mai mult contează punctele şi clasamentul. Dacă nu era situaţia asta în clasament, nu era chiar aşa de mare presiunea şi ambiţia. Noi, dacă vom câştiga meciul ăsta luăm o opţiune foarte mare pentru titlul", a mai spus el.

Finanţatorul stelist crede că Dinamo trece printr-un moment dificil din cauza numeroşilor jucători accidentaţi din lot.

"Borcea spunea că în tur a fost în vestiar la Dinamo şi le-a zis «Băi, dacă nu câştigăm acum, nu i-am prins în viaţa mea cum sunt acum, nu mai câştigăm niciodată». Aveam accidentaţi, eram cu copii în tur atunci. Aşa fac şi eu acum. O să le spun la fel pentru că şi noi i-am prins acum descoperiţi", a afirmat Becali.

Gigi Becali a precizat că a avut o înţelegere cu preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, ca partida dintre cele două echipe să fie arbitrată de Alexandru Tudor.

"Borcea a spus, ca să nu avem discuţii, «Cine e cel mai corect arbitru? De care suntem siguri de corectitudinea lui? Tudor». Tudor a mai greşit, dar măcar dacă greşeşte, o face pentru că vrea Dumnezeu. Măcar să fiu cu conştiinţa împăcată că nu m-a furat nimeni. Şi i-am spus: «Băi finule, hai să-l luăm pe Tudor». El mi-a transmis să scriu hârtie la CCA şi el e de acord, o semnează. Deci, mi-a zis să-mi aleg eu. Eu ziceam ori de Tudor ori de băiatul lui Avram (n.r. - Marius Avram). Eu l-am ales pe Tudor. A greşit şi el dar n-a făcut nimic voit", a menţionat el.

Oficialul stelist are încredere în corectitudinea arbitrului Alexandru Tudor. "Tudor e un arbitru corect sută la sută. Plus de asta, am înţeles că Tudor face rugăciune, ţine post înainte de meci. E Postul Paştelui, Tudor nu o să greşească meciul ăsta, face rugăciune, n-are cum să greşească, arbitrează milimetric. E un meci important în care o să-şi spele păcatele pentru ce a greşit în urmă", a mai spus Becali.

Steaua întâlneşte, miercuri, de la ora 20.30, în deplasare, formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici