Becali: Ilie Stan a greşit cu Dănănae, Machado sau Bălan trebuia să fie pe lista UEFA

Finanaţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, după înfrângerea din meciul cu Twente Enschede, scor 0-1, că antrenorul Ilie Stan a greşit când l-a băgat titular pe Ovidiu Dănănae şi consideră că unul dintre jucătorii Gabriel Machado sau Tiberiu Bălan trebuia inclus pe lista UEFA.

315 afișări
Imaginea articolului Becali: Ilie Stan a greşit cu Dănănae, Machado sau Bălan trebuia să fie pe lista UEFA

Gigi Becali (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Prima repriză am luptat foarte bine, cu angajament, am avut şi ocazii, dar acele ocazii şi jocul nostru mai bun a fost pe multă dăruire, nu pe valoare. Noi am jucat cu doi mijlocaşi închizători, nu am avut combinaţii. Ilie Stan a greşit când l-a pus pe Dănănae pe dreapta, ori Machado ori Tibi Bălan trebuia să fie pe lista UEFA. Aşa cum o făcut Ilie Stan echipa, mai mult i-a fost frică să nu ia gol acasă. În a doua repriză s-a înviorat jocul când a intrat Tănase pe centru. Nu poţi să joci fotbal cu un singur atacant, Tatu. Nikolici a fost în plus pe teren. Când mai ai şi un portar ca Tătăruşanu care ia gol aiurea... A greşit şi Prepeliţă, îl mai ai şi pe Tătăruşanu care doarme... Tătăruşanu nu se concentrează bine, ce caută el acolo nu înţeleg, portar de doi metri să iei scăriţă, e mai mare ruşinea. Defectul ăsta îl are, câteodată doarme. E portar bun, are reflexe, dar nu e concentrat tot timpul, câteodată îl apucă somnul. În locul lui Ilie Stan după greşeala asta imediat l-aş băga pe Stanca", a spus Becali.

Oficialul stelist nu a fost impresionat de Twente: "Nu e o echipă care să spui că nu poţi să îi dai gol, dar dacă joci aşa nu poţi să o baţi, nu ai cum cu doi închizători. Ai mâncat bătaie nu poţi să spui, dar normal în prima repriză noi am avut mai multe ocazii de a marca. A doua repriză nu mai spun, eu tot mai sper în calificare. 1-0 nu e un scor care să spunem că ne-am pierdut speranţele, calificarea nu e pierdută".

Gigi Becali a afirmat că nu este dezamăgit de antrenorul Ilie Stan. "Nu sunt dezamăgit de Ilie Stan, numai că el are nevoie de experienţă. Sper ca el să înveţe din greşeli. Ei au avut jucători de claritate, noi n-am avut cu cine. Pe McClaren o să îl bată Steaua exact la el acasă. A fost un gol pe o greşeală şi un somn al lui Tătăruşanu. Nu a fost un meci extraordinar în care ei să ne fi dominat, să demonstreze că au valoare şi au clasă. Greşeala lui Tătăruşanu şi a lui Prepeliţă", a precizat Becali.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de formaţia olandeză Twente Enschede, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa, disputată pe Arena Naţională.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Ola John, în minutul 53, cu un lob de la 17 metri, după ce Prepeliţă a ratat o degajare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici