Becali: Îmi doresc ca în acest an să recuperez valiza şi să se desfiinţeze DNA

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat după trecerea în noul an că îşi doreşte ca în 2009 să îşi recupereze valiza cu 1,7 milioane de euro de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), iar această instituţie să se desfiinţeze, informează Sport.ro.

11 afișări
Imaginea articolului Becali: Îmi doresc ca în acest an să recuperez valiza şi să se desfiinţeze DNA

Becali: Îmi doresc ca în acest an să recuperez valiza şi să se desfiinţeze DNA (Imagine: Mediafax Foto)

"Tot ce îmi doresc eu în 2009 e să iau valiza înapoi şi să se desfiinţeze DNA-ul, e cel mai important. DNA este cancerul societăţii româneşti. Să lase răutăţile procurorii de la DNA, pentru că altfel o să învrăjbească pe toată lumea. Fanilor Stelei nu le promit nimic, numai Dumnezeu poate să facă. Nu mai bag bani, nu mă mai interesează ce se întâmplă, nu mai sunt entuziasmat. Vine un fundaş stânga la Steaua, asta vă spun sigur", a arătat Becali, care a petrecut Revelionul la Poiana Braşov, la unul dintre hotelurile care aparţin acţionarului rapidist George Copos, alături de acesta, de preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, dar şi de foştii oameni de fotbal Gigi Neţoiu şi Constantin Zotta.

Tot la Poiana Braşov au sărbătorit trecerea în noul an, printre alţii, fostul manager sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, jucătorii Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Bogdan Mara (Unirea Urziceni).

Procesul lui Gigi Becali începe la Curtea de Apel Cluj în 21 ianuarie, finanţatorul FC Steaua fiind acuzat că a promis sume importante de bani jucătorilor unor altor cluburi, pentru a-şi învinge adversarii din teren şi, astfel, echipa din Ghencea să profite de rezultate.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost deferit justiţiei de procurorii anticorupţie, în dosarul "Valiza", alături de alte cinci persoane, între care şi selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă.

Citeşte şi:

Gigi Becali, deferit justiţiei în dosarul "Valiza"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici