Becali: În 3-4 zile voi şti dacă ne vom despărţi de Stoichiţă

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că în trei sau patru zile va şti dacă antrenorul Mihai Stoichiţă va rămâne la conducerea tehnică a echipei din Bulevardul Ghencea.

12 afișări
Imaginea articolului Becali: În 3-4 zile voi şti dacă ne vom despărţi de Stoichiţă

Becali: În 3-4 zile voi şti dacă ne vom despărţi de Stoichiţă (Imagine: Constantin Vladescu MediafaxFoto)

Tehnicianul Mihai Stoichiţă şi managerul sportiv Basarab Panduru au avut o întâlnire cu Gigi Becali, la reşedinţa acestuia din Aleea Alexandru. Discuţia dintre cei trei a durat aproximatv 15 minute.

"El (n.r. - Stoichiţă) a venit să-şi ia banii şi atât. Nu şi-a luat însă banii, o să vină mai târziu după ei. Spuneam dacă era să ne despărţim acum de Stoichiţă, dar nici eu nu ştiu, în 3-4 zile voi şti.
I-am spus că nici eu nu ştiu dacă vom continua sau nu împreună, voi şti joi sau vineri cine va fi antrenorul Stelei", a afirmat Becali.

Gigi Becali a precizat că nu este supărat pe Stoichiţă, ci îl apreciază, deoarece a preluat echipa într-un moment dificil: "N-am cum să fiu supărat pe Stoichiţă, el a venit la momente grele, iar eu apreciez asta întotdeauna. Dar i-am spus că este inadmisibil ca Steaua să termine pe locul 4. Eu i-am spus lui că trebuia mai multă severitate, o disciplină de fier cu jucătorii, pentru că în România trebuie să fii agresiv ca să reuşeşti".

Becali a spus că Stoichiţă va colabora cu Panduru, în cazul în care va rămâne la Steaua. "Dacă va rămâne Stoichiţă, normal că el va colabora cu Panduru. Dacă vine un alt antrenor, de exemplu Piţurcă, el şi va face staff-ul lui. Dacă vine Piţurcă sunt sigur că îşi va alege alţi colaboratori, cred că va schimba până şi bucătarul", a explicat el.

Mihai Stoichiţă a declarat că este supărat că Steaua nu a câştigat campionatul dar nu şi pentru că a antrenat această echipă. "O să mai vin pe-aici. Nouă ne face plăcere să ne vedem, pentru că suntem şi prieteni. Domnul Becali va decide dacă eu voi mai fi antrenorul Stelei. Eu sunt supărat că n-am câştigat campionatul, nu că am antrenat-o pe Steaua. N-am rămas cu un gust amar, a fost o plăcere că am lucrat la Steaua. Nu îmi pare rău că n-am fost mai sever, asta cred că este doar o senzaţie", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici