Becali: Inter Milano şi Chivu se îndreaptă spre "divorţ"

Diferenţa dintre cerere şi ofertă este prea mare în cazul contractului fundaşului Cristian Chivu cu Internazionale Milano, astfel că cele două părţi se îndreaptă spre un "divorţ", a declarat, luni, pe IlSussidiario.net, impresarul Ioan Becali.

416 afișări
Imaginea articolului Becali: Inter Milano şi Chivu se îndreaptă spre "divorţ"

Becali spune că Inter Milano şi Chivu se îndreaptă spre "divorţ" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cred că suntem cam departe între ceea ce cerem şi ceea ce ne oferă Inter. Probabil se merge spre divorţ. Diferenţa dintre cerere şi ofertă este mare. Inter nu ne-a satisfăcut solicitările. Am studiat oferta Interului, iar diferenţa faţă de ceea ce ne doream este mare. Chivu are o ofertă de la o echipă din străinătate, nu pot să-i spun numele. Din respect pentru Inter şi pentru noi aşteptăm o altă ofertă din partea societăţii lui Moratti. În caz contrar putem spune că Inter a optat pentru divorţ", a declarat Becali.

Becali şi oficialii Interului discută prelungirea contractului lui Chivu şi, conform IlSussidiario.net, românul vrea să rămână la milanezi, astfel că există şanse să se ajungă la un acord, în caz contrar jucătorul român având o ofertă de la o altă echipă din Italia, Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici