Becali: Iordănescu va fi din iarnă manager sportiv la Steaua. Nu vine acum pentru că nu vrea să-i ştirbească meritele lui Ilie Stan

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, într-o emisiune televizată, că Anghel Iordănescu va fi din iarnă managerul sportiv al clubului şi că fostul selecţioner nu vrea să preia acum funcţia deoarece i-ar ştirbi meritele antrenorului Ilie Stan.

183 afișări
Imaginea articolului Becali: Iordănescu va fi din iarnă manager sportiv la Steaua. Nu vine acum pentru că nu vrea să-i ştirbească meritele lui Ilie Stan

Becali: Iordănescu va fi din iarnă manager sportiv la Steaua. Nu vine acum pentru că nu vrea să-i ştirbească meritele lui Ilie Stan (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Iordănescu vine din iarnă. Mi-a zis că nu vrea să vină acum pentru că vrea să-l lase pe Ilie Stan să aibă rezultate şi nu e normal să-i ia din merite lui Ilie Stan. Iordănescu se va ocupa de toată activitatea sportivă a clubului", a afirmat Becali, la GspTV.

Iordănescu: Am primit o ofertă de la Gigi Becali, voi da răspuns în decembrie


"În ceea ce mă priveşte, trebuie să recunosc că Gigi Becali mi-a refăcut o ofertă. Această ofertă am mai avut-o când a discutat în paralel cu mine şi cu Hagi. Am purtat deja o discuţie, în care mi-a prezentat oferta, am luat notă şi am spus că o voi analiza, mă voi gândi bine. Am statut de senator, voi da răspunsul în decembrie, nu voi renunţa la statutul meu politic. Este o ofertă atractivă, mai ales că vine de la clubul meu de suflet", a spus Iordănescu la GspTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici