Becali: L-am luat înapoi ca prostul pe Neaga

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, că l-a adus "ca prostul" înapoi pe atacantul Adrian Neaga, după ce în urmă cu două sezoane nu ştia cum să scape mai repede de acesta.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: L-am luat înapoi ca prostul pe Neaga

Becali: L-am luat înapoi ca prostul pe Neaga

"M-aţi înnebunit cu Thereau. Îl iau dacă vine gratis. Ce, nu-l ştiu pe Thereau? E bunicel, dar nu e ceea ce vreau eu. Vreţi să fac cum a fost cu Neaga? Nu ştiam cum să-l dau, cum să scap de el, iar după aia l-am luat înapoi ca prostul. Când l-am dat, l-am dat de bun? L-am luat la insistenţele lui Meme Stoica. A dat gol cu Dinamo, dar luăm un jucător ca să batem o echipă? Dacă nu era Neaga băteam cu 3-0. Dacă era mare valoare îl mai dădeam eu cu un milion? Dă-i românului mintea cea de pe urmă, dar acum n-am să mai greşesc", a spus Becali.

Atacantul Adrian Neaga s-a transferat, la începutul returului 2004/2005 la formaţia sud-coreeană Chunnam Dragons, în schimbul sumei de un milion de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici