Becali lasă să se înţeleagă că antrenorul Roni Levi va fi înlocuit

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, după remiza înregistrată de echipa sa, 1-1, cu AEK Larnaca, în Liga Europa, că jucătorii stelişti "au atitudine şi vor", precizând că va anunţa în curând o decizie şi lăsând astfel să se înţeleagă că antrenorul Roni Levi va fi înlocuit.

121 afișări
Imaginea articolului Becali lasă să se înţeleagă că antrenorul Roni Levi va fi înlocuit

Becali lasă să se înţeleagă că antrenorul Roni Levi va fi înlocuit (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Becali a luat apărarea tehnicianului israelian până acum, criticând jucătorii pentru rezultatele slabe obţinute, însă după partida de joi, patronul stelist i-a lăudat pe fotbalişti, despre care a spus că au atitudine şi vor.

"Chiar aşa de proşti, de slabi jucători, de jucători fără valoare avem de nu pasăm nimic, nu jucăm nimic? A doua repriză am jucat execrabil. Noi în loc să fim călare pe ei, să pasăm, să centrăm, să cutare, cutare... Aveam mai mari emoţii când erau ei în atac. Am o explicaţie, dar nu vă spun acum, veţi vedea în zilele următoare. Jucătorii au atitudine şi vor. Nu o să vorbim acum, că nu e frumos, o să vedeţi. E un moment delicat pentru mine, un moment în care sunt supărat. Nu vor fi decizii radicale, vor fi înmulţiri şi împărţiri, scăderi şi adunări. Vor fi scăderi şi adunări, ce să vă mai spun?", a spus Becali, la GspTV.

Formaţia Steaua Bucureşti a înregistrat, joi, la Nicosia, a doua remiză din tot atâtea partide disputate în Grupa J a Ligii Europa, scor 1-1 (0-0), cu echipa cipriotă AEK Larnaca.

În primul meci din grupă, Steaua a remizat, scor 0-0, pe teren propriu, cu Schalke 04.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici