Becali lasă să se înţeleagă că transferul lui Stancu la Galatasaray este perfectat

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a lăsat să se înţeleagă că transferul atacantului Bogdan Stancu la gruparea Galatasaray Istanbul este perfectat, urmând a fi anunţat oficial în câteva ore de către reprezentanţi ai clubului turc într-o conferinţă de presă.

12 afișări
Imaginea articolului Becali lasă să se înţeleagă că transferul lui Stancu la Galatasaray este perfectat

Becali lasă să se înţeleagă că transferul lui Stancu la Galatasaray este perfectat (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Nu vă pot spune nimic acum, veţi afla în câteva ore din conferinţa de presă pe care o va avea Galatasaray. Este un club cotat la bursă şi asta e pretenţia lor. Giovanni (n.r. - Ioan Becali) va pleca acum cu un avion privat la Istanbul şi cred că am spus destule. Am convenit să nu spun mai multe. Partea mea e de trei milioane şi jumătate, mai puţin nu accept. Acum nu ştiu, să vedem", a declarat Becali la reşedinţa sa din Aleea Alexandru.

Oficialul stelist a precizat faptul că atacantul brazilian de la Gloria Bistriţa, Junior Moraes, se află în atenţia clubului din Bulevardul Ghencea. "Dacă aş spune ce atacant vine la Steaua înseamnă că aş spune şi de transfer. Oricum venea un atacant la Steaua. Moraes a fost de actualitate tot timpul nu doar acum că pleacă Giovanni la Istanbul", a mai spus Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici