Becali: Latovlevici nu mai pleacă pentru că impresarii cer 400.000 de euro comision

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că transferul fundaşului Iasmin Latovlevici la formaţia Saint-Etienne nu se va mai realiza deoarece impresarii jucătorului au cerut 400.000 de euro comision, sumă neacceptată de francezi.

141 afișări
Imaginea articolului Becali: Latovlevici nu mai pleacă pentru că impresarii cer 400.000 de euro comision

Gigi Becali (Imagine: Alex Moise/Mediafax Foto)

"Impresarii cer 400.000 comision. Nu ştiu dacă se va mai realiza transferul. Iniţial au zis că dau un milion, dar apoi au zis că nu mai pot da un milion că cer 400.000 impresarii. Nu mai pleacă Latovlevici", a spus Becali, la reşedinţa sa.

Întrebat cine va decide cu privire la jucătorii ce vor fi trecuţi pe lista UEFA pentru meciurile din Liga Europa, Becali a răspuns că el şi nu antrenorul, dar l-a numit Adrian Ilie pe tehnicianul Ilie Stan. Finanţatorul stelist a explicat că îi confundă des pe Ilie Stan, Ilie Dumitrescu şi Adrian Ilie. Becali a adăugat că nu va merge cu echipa în cantonamentul de la Poiana Braşov.

"Cine să decidă, Adrian Ilie trebuie să decidă? Vom alege dintre Pârvulescu şi Tibi Bălan. Chiricheş şi Chipciu trebuie trecuţi, că au 21-22 de ani şi pe mine mă interesează să promovez imaginea tinerilor. Eu cred că o să-l punem pe Tibi Bălan pentru că avem nevoie de un jucător mai tehnic. Ce să fac la Poiana Braşov, n-am oameni angajaţi să stea cu ei? Ăştia pentru ce sunt plătiţi, tot staful tehnic, Adrian Ilie? Ca să stau eu acolo? Sunt plătiţi ca să pună pe listă ce spun eu. Aşa îi zic, ba Adrian Ilie, ba Ilie Stan, ba Ilie Dumitrescu... Tot stelişti sunt. Tot timpul îi confund când vorbesc repede", a afirmat Becali.

El a menţionat că fostul preşedintele al clubului Real Madrid Ramon Calderon va sosi în România pentru a participa la o partidă de vânătoare şi îl va vizita şi pe el: "Îl aştept acum pe Ramon Calderon. Ramon Calderon vine în România şi a zis «vreau să mă întâlnesc cu fratele meu de sânge la Bucureşti». Vine vreun patron sau preşedinte de la vreun club din străinătate să se întâlnească cu Paszkany sau cu Bucşaru, că a jucat în Liga Campionilor, sau cu Marius Stan? Oamenii când vin în România, trec pe la Becali să-l vadă, să-l viziteze. Vine la vânătoare şi vrea să mă vadă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici