Becali: Levi nu are o scuză faptul că Steaua n-a avut un stadion al ei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, că e normal ca fostul antrenor Roni Levi să caute scuze pentru lipsa de rezultate, dar consideră că problema stadionului propriu nu este un motiv pentru performanţele slabe.

51 afișări
Imaginea articolului Becali: Levi nu are o scuză faptul că Steaua n-a avut un stadion al ei

Roni Levi (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Orice om trebuie să caute o scuză. Dacă joci cu Sportul în Bucureşti, eşti acasă. Eu zic că nu sunt scuze astea. Nu vreau să-l contrazic că n-are rost acum", a adăugat Becali.

Fostul antrenor al Stelei, Roni Levi, consideră că lipsa unui stadion propriu, a unei baze de antrenament şi a unei săli de forţă au condus la rezultatele mai slabe ale echipei. Un alt motiv invocat de Levi a fost lipsa stabilităţii la echipă şi faptul că au fost aduşi jucători după perioada de pregătire. El consideră că rezultatele bune din campionat ale echipei Dinamo se datorează tocmai stabilităţii de la echipă. Un alt motiv invocat de Levi a fost transferul mijlocaşului Bănel Nicoliţă la formaţia AS Saint Ettiene.

Tehnicianul israelian Roni Levi şi-a anunţat demisia după meciul cu AEK Larnaca, scor 1-1, din grupele Ligii Europa, locul lui fiind luat de Ilie Stan, care a fost prezentat vineri echipei.

Roni Levi a preluat conducerea tehnică a Stelei la 10 iunie, fiind propus patronului de managerul Mihai Stoica. În primele opt etape ale Ligii I, echipa pregătită de israelian a obţinut trei victorii, scor 4-0 cu CS Mioveni, 2-1 cu Universitatea Cluj şi 2-0 cu FCM Târgu Mureş, toate pe teren propriu, două remize, 1-1 cu Voinţa Sibiu şi 0-0 cu Sportul Studenţesc, ambele în deplasare, şi trei înfrângeri, scor 0-1 cu Astra, 0-3 cu Gaz Metan Mediaş, ambele în deplasare, şi 1-2, cu Pandurii Târgu Jiu, acasă. Cu 11 puncte acumulate, Steaua ocupă locul 9 în clasamentul Ligii I, fiind la 8 puncte de liderul Dinamo.

În Cupa României, Steaua a trecut un tur, calificându-se în optimi, după 4-0 cu Sănătatea Cluj, iar în grupele Ligii Europa, echipa pregătită de Levi a înregistrat două remize, 0-0 cu Schalke 04, pe teren propriu, şi 1-1 cu AEK Larnaca, în deplasare. Steaua a evoluat şi în play-off competiţiei europene, în care a eliminat pe ŢSKA Sofia, după 2-0 la Cluj-Napoca şi 1-1 în Bulgaria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici