Becali: M-am înţeles cu Ilie Dumitrescu

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi, că noul antrenor al grupării "roş-albastre" va fi fostul internaţional Ilie Dumitrescu, tehnicianul urmând să-l înlocuiască pe Victor Piţurcă.

98 afișări
Imaginea articolului Becali: M-am înţeles cu Ilie Dumitrescu

Becali: M-am înţeles cu Ilie Dumitrescu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Mi-a spus că vrea să-l plătesc doar cu respect. Că el vine fără bani, să colaborăm. I-am spus că pentru aceste afirmaţii va fi cel mai respectat om din club. I-am spus că declaraţiile mele vor fi cel puţin pe jumate din cele pe care le-am făcut cu Piţurcă. I-am spus că pentru că m-a impresionat comportamentul lui îi voi face toate poftele şi îi voi aduce ce jucători vrea. El mi-a spus că e mulţumit de lot şi Steaua va fi campioană. I-am spus că îi voi da toate puterile pe care le-a avut Piţurcă în club şi mi-a zis că nu se va băga la latura financiară ci doar la latura sportivă", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

Contactat de MEDIAFAX, Ilie Dumitrescu, aflat la Constanţa, a precizat că nu a semnat un contract cu Steaua dar dacă va fi nevoie de el la gruparea "roş-albastră" va veni a doua zi în bucureşti.

Victor Piţurcă a părăsit funcţia de manager general al clubului Steaua după primele trei etape ale Ligii I. Neînţelegerile dintre el şi finanţatorul stelist, Gigi Becali, privind contractul pe care urma să-l semneze Piţurcă, au survenit din cauza unor garanţii cerute de tehnician cu care finanţatorul nu a fost de acord. Garanţiile urmau să fie executate de Victor Piţurcă în cazul în care Gigi Becali făcea declaraţii jignitoare la adresa jucătorilor sau suporterilor stelişti.

Luni, în presă s-a vehiculat ideea că la conducerea clubului "roş-albastru" vor veni Anghel Iordănescu, Ilie Dumitrescu şi Gheorghe Hagi, în funcţiile de preşedinte, manager sportiv şi antrenor. Gigi Becali a precizat, în aceeaşi zi, că ar fi foarte fericit ca cei trei să accepte să revină la Steaua. Marţi, Iordănescu a anunţat că a renunţat la proiect după refuzul lui Hagi de a reveni la gruparea "roş-albastră".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici