Becali: Mă bucur că echipa are prea multă forţă, nu cred că Dinamo poate să ne oprească

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat duminică seară, după victoria din meciul cu Gloria Bistriţa, scor 4-0, că îl bucură faptul că echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf "are prea multă forţă" şi că nu crede că în derbiul din etapa următoare se va putea impune adversara Dinamo.

239 afișări
Imaginea articolului Becali: Mă bucur că echipa are prea multă forţă, nu cred că Dinamo poate să ne oprească

Becali: Mă bucur că echipa are prea multă forţă, nu cred că Dinamo poate să ne oprească (Imagine: Alex Moise)

"Am spus întotdeauna că am mare încredere în Mihai Costea, eu cred că a jucat excepţional, calitatea se vede. Mihai este fotbalistul în care am crezut eu. Cu Dinamo parcă l-aş vrea pe Costea în locul lui Nikolici. Aş vrea, dar nu ştiu... Eu zic că meciul cu Dinamo nu va fi foarte greu, dar nici nu va fi un meci uşor. Nu cred că Dinamo poate să ne oprească, pentru că suntem prea puternici acum. Miercuri în Cupă (n.r. - cu Concordia Chiajna) vor juca toate rezervele, nu va juca niciun titular. Noi vom bate Chiajna cu toate rezervele. Toată echipa de bază va juca peste o săptămână. Cei de la Dinamo nu îşi permit să joace în Cupă cu rezervele, nici nu au, şi în al doilea rând nu îşi permit să abandoneze Cupa României şi vin obosiţi, noi venim după o săptămână de odihnă. E şi diferenţă de valoare. Niciodată nu a fost un derbi atât de dezechilibrat", a spus Becali la DigiSport.

El a precizat că nu a mai stat atât de liniştit în lojă ca la meciul cu Gloria de mai mulţi ani. "Eu nu am mai fost aşa liniştit în lojă de vreo 7-8 ani. Mă bucur că avem prea mare putere, echipa are prea mare forţă şi nu dă vreo şansă adversarului. De acum va fi cum era pe vremuri, când vii în Ghencea zici «Doamne să nu ne dea multe». Va fi o echipă chiar mai puternică. Steaua face spectacol şi există siguranţa asta de pase. Nu-i mai e frică să paseze chiar dacă sunt trei metri pasează, tiki-taka, cum e Barcelona, au foarte mare încredere", a adăugat Becali.

Gigi Becali a făcut referire şi la faptul că antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, a declarat că "toată lumea vrea ca Steaua să câştige campionatul": "Dacă noi aveam aranjat de ce eu sunt singurul care am cerut şase arbitri străini? Şase aveam voie. Câţi a cerut Pandurii? A cerut numai cu Steaua".

Becali este convins că Steaua nu va rata titlul. "Deja s-a terminat campionatul. Nu mai avem cum să pierdem campionatul. Noi o să fim matematic campioni, cu vreo şapte etape înainte de final", a mai spus finanţatorul stelist.

Formaţia Steaua a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (3-0), echipa Gloria Bistriţa, într-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, în care Mihai Costea şi Raul Rusescu au înscris câte două goluri.

Mihai Costea a marcat în minutele 7 şi 29, iar Rusescu în minutele 24 şi 85.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici