Becali: Meciul cu Schalke 04 este finala grupei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, la sosirea la Cluj-Napoca în vederea meciului cu Schalke 04, că această confruntare este "finala grupei" şi că echipa bucureşteană va fi calificată în faza următoare a Ligii Europa în proporţie de 70-80 la sută în cazul unei victorii.

471 afișări
Imaginea articolului Becali: Meciul cu Schalke 04 este finala grupei

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Aceasta este finala grupei. Dacă batem pe Schalke suntem calificaţi în proporţie de 70-80 la sută. Niciodată nu mă gândesc la egal când joacă Steaua. Îmi pun speranţele în Mihai Costea. Îl aştept să explodeze. Nu ştiu dacă va juca Florin, eu cred în Mihai Costea", a spus Becali.

Gigi Becali a precizat că Steaua nu va juca următoarele meciuri din Liga Europa la Cluj-Napoca nici în cazul unei victorii cu Schalke 04. "Am auzit că vor veni şi suporteri din Peluza Nord, foarte bine că vin! Vor fi 16-17.000 de spectatori la meci, pentru noi e îndeajuns. Nu vom juca la Cluj următoarele meciuri nici dacă batem azi. Stadionul din Gruia ne poartă noroc, dar Naţional Arena este mai norocos", a explicat el.

Becali a ajuns în jurul orei 17.00 pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca.

Meciul Steaua - Schalke 04 va avea loc, la Cluj-Napoca, de la ora 22.05, în prima etapă a Grupei J a Ligii Europa şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici