Becali: Moţi se întoarce la Dinamo

Impresarul Victor Becali a declarat, marţi agenţiei MEDIAFAX, că fotbalistul Cosmin Moţi, împrumutat în vară la formaţia AC Siena, se va întoarce la Dinamo, gruparea italiană păstrându-şi însă opţiunea unui transfer definitiv la finalul campionatului.

105 afișări
Imaginea articolului Becali: Moţi se întoarce la Dinamo

Becali: Moţi se întoarce la Dinamo (Imagine: Mediafax Foto)

"Mai trebuie semnate documentele, dar, în principiu, da, se poate spune că s-a ajuns la un acord ca Moţi să se întoarcă la Dinamo. El mâine are meci, joacă la Siena, apoi joi sau vineri va ajunge în ţară. Moţi va juca până la finalul campionatului la Dinamo, dar Siena îşi păstrează opţiunea unui transfer definitiv în vară, aşa cum se stabilise la plecarea lui", a declarat Becali pentru MEDIAFAX.

În vara anului trecut, Cosmin Moţi a fost împrumutat pentru un sezon de către gruparea italiană AC Siena, care avea drept de preempţiune la finalul contractului. Tot anul trecut, presa din Italia a vehiculat informaţia potrivit căreia fundaşul urma să fie achiziţionat de clubul Lazio Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici