Becali: Mutu să-mi dea întâi banii datoraţi, apoi să vină în Ghencea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, că întâlnirea cu Fiorentina, unde este legitimat Adrian Mutu, va fi cu totul specială, deoarece acesta îi datorează bani şi va avea parte de o primire infernală în Ghencea.

13 afișări
Imaginea articolului Becali: Mutu să-mi dea întâi banii datoraţi, apoi să vină în Ghencea

Becali: Mutu să-mi dea întâi banii datoraţi, apoi să vină în Ghencea

"Nu mai pot eu de Adrian Mutu, să îmi dea întâi cei 75.000 pe care mi-i datorează, apoi să vină în Ghencea! Dacă nu, o să aibă parte de o primire spectaculoasă. L-am împrumutat cu 200.000, mi-a dat cu ţârâita câte 25.000, mai are 75.000. De cinci ani nu-mi dă marele Mutu banii, nu îşi plăteşte datoria. Pentru mine e datornic, nu fotbalist. O să fie primit şi mai rău. O să trimit oameni la părinţii lui, poate îmi dau ei banii, că văd că el mă ocoleşte. Să-mi dea banii! E şi vreo mare onoare să mă întâlnesc cu el. Va avea o atmosferă vai de mama lui. Vom spulbera tot, cu Goian şi Rădoi, nici n-o atinge", a spus Becali la Sport.ro.

Gigi Becali a menţionat că Steaua va face nouă puncte în primele trei meciuri: "Trei puncte acasă cu Bayern, trei puncte la Fiorentina, trei acasă cu Lyon. Le vom pune mari probleme în atac, nu ca anii trecuţi. Niciuna dintre echipe nu poate bate Steaua în Ghencea. Bayern nu este peste Galatasaray. Steaua va fi greu de învins. Am vrut cu Chelsea, dar când am văzut grupa A, am zis, Doamne, numai aici nu, că făceam zero puncte. Batem şi pe Lyon, şi pe Bayern. Steaua poate bate pe oricare dintre ele. CFR n-are cum să ia mai multe puncte ca noi, e cea mai grea grupă a lor, grupa morţii", a spus Becali.

Antrenorul FC Steaua, Marius Lăcătuş, a declarat, după tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, că echipa sa a căzut într-o serie dificilă, dar "roş-albaştrii" îşi vor juca şansele, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

"Este o grupă destul de dificilă şi pot spune că se putea mai bine. Oricum, nivelul echipelor care participă în această competitţe este foarte ridicat. Nu cred că ar fi contat foarte mult dacă am fi avut parte de adversari fără notorietate. Ne jucăm şansa, la fel ca şi ceilalţi. În ceea ce priveşte revenirea mea la Florenţa, pot spune doar că sper să reuşesc acolo în calitate de antrenor al echipei adverse, dacă din postura de jucător al Fiorentinei nu am avut foarte mult noroc", a spus Lăcătuş.

Preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală, este încrezător în calificare: "Este o grupă foarte grea, sunt nume sonore, dar eu cred că avem şanse mari de a merge mai departe, mai multe decât anul trecut. Bayern Munchen mi se pare cea mai tare dintre toate. În locul Fiorentinei am fi putut juca cu BATE Borisov sau Anorthosis, dar asta e. Cât despre CFR, mi-e greu să cred că vor face puncte în acea grupă. E bine că noi începem ş terminăm pe teren propriu", a spus Argăseală la Telesport.

Echipa Steaua Bucureşti va evolua în grupa F a Ligii Campionilor alături de formaţiile Olympique Lyon (Franţa), Bayern Munchen (Germania) şi Fiorentina (Italia), conform tragerii la sorţi de joi de la Monte Carlo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

ŞTIRILE ZILEI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici