Becali: N-am avut nicio emoţie, nu aveam cum să pierdem meciul ăsta

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seară, după victoria din meciul cu FC Copenhaga, scor 1-0, în grupa E a Ligii Europa, că nu a avut emoţii deoarece jucătorii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf nu aveau cum să piardă jocul.

227 afișări
Imaginea articolului Becali: N-am avut nicio emoţie, nu aveam cum să pierdem meciul ăsta

Becali: N-am avut nicio emoţie, nu aveam cum să pierdem meciul ăsta (Imagine: Bogdan iordache/Mediafax foto)

"Bineînţeles că e bine să fim pe primul loc. N-am avut niciun fel de emoţie pentru că nu aveam cum să pierdem meciul ăsta, putea să rămână un egal, dar nu aveam cum să pierdem. S-a văzut de la început cine conduce jocul ăsta. Am înţeles că Molde a câştigat şi suntem pe primul loc. Steaua poate ajunge oriunde în Liga Europa, ne putem bate cu orice echipă din Europa, până la alea 5-6 din faţă. Nu vreau să vorbesc de CFR, sunt prea fericit ca să vorbesc de CFR. Nu vreau să am răutăţi", a spus Becali.

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa daneză FC Copenhaga, într-un meci din etapa a doua a grupei E a Ligii Europa, şi a trecut pe primul loc în clasamentul grupei. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat în propria poartă de Sigurdsson, în minutul 82.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici