Becali: Ne-am înţeles deja cu trei-patru jucători străini, fără nume

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, vineri, la Sport.ro, că echipa sa s-a întărit deja cu trei-patru jucători care vor începe pregătirea cu formaţia "roş-albastră" din ianuarie.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: Ne-am înţeles deja cu trei-patru jucători străini, fără nume

Becali: Ne-am înţeles deja cu trei-patru jucători străini, fără nume

Gigi Becali a afirmat că a urmărit casete şi DVD-uri cu mai mulţi jucători. "Sunt vreo trei-patru jucători care vor veni când începem pregătirea cu Steaua. Toţi sunt din străinătate şi 95 la sută vor începe
pregătirea pe 8 ianuarie. Nu vă pot spune de cine suntem interesaţi. Sunt jucători cu experienţă în Liga Campionilor. Nu sunt jucători cu nume. Datolo ar fi un jucător posibil, dar nu e sigur, încă nu avem nimic clar cu el. Cu cei de care vorbesc avem contracte şi în proporţie de 90 la sută vor veni din ianuarie. Şi Armenteros este tot 90 la sută", a spus el.

Becali a afirmat că primul transfer anunţat, francezul Habib Habibou de la Charleroi, este un pariu al său. "Poate să fie o lovitură, sau e posibil să nu fie nimic de capul lui, să fie un eşec. E mijlocaş dreapta, joacă şi atacant. Toţi ăştia patru pe care îi luăm îi împrumutăm pe 6 luni, pe 200.000-300.000 şi salariile şi dacă vor confirma îi transferăm. M-am lecuit să mai cumpăr necunoscuţi", a menţionat Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici