Becali: Nu mă mai interesează stadionul Ghencea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că nu-l mai interesează stadionul din Bulevardul Ghencea pentru că nu se doreşte cu adevărat ca formaţia "roş-albastră" să se întoarcă acolo.

454 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu mă mai interesează stadionul Ghencea

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"La revedere, ce să mai! Jucăm pe Naţional Arena şi cu asta basta. Ei vor să vină Steaua, dar Steaua Polară, Steaua de la Mizil, Steaua de Nord, Steaua de Sud. Steaua de mare, nu ştiu care stea. Şi atunci să fie sănătoşi şi cu asta basta. Cu stadionul lor, nu mă mai interesează. Numele de Steaua la echipa de fotbal nu mai poate fi văzut decât cu Becali. Steaua fără Becali n-are farmec. Dacă eu mă retrag din fotbal, imediat a doua zi se retrage şi finu, se retrage şi Porumboiu. Veniţi cu macaraua şi luaţi Steaua. Dacă vin cu macaraua, eu le dau voie. Poftim, luaţi numele de Steaua, dar numai cu macaraua", a spus Becali.

Becali este nemulţumit de faptul că gruparea CSA Steaua continuă procesul cu FC Steaua privind marca "Steaua", deşi conducătorii clubului sportiv susţin că vor reîntoarcerea formaţiei antrenată de Ilie Stan pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Echipa patronată de Gigi Becali a renunţat să mai evolueze pe stadionul din Bulevardul Ghencea de la începutul sezonului. Steaua a evoluat în partidele de pe teren propriu pe arenele din Ploieşti, Buzău şi Cluj şi a anunţat că în următoarea perioadă va evolua pe Arena Naţională. Becali s-a plâns de chiria ridicată pe care trebuia să o achite către CSA Steaua.

La rândul său, oficialii clubului sportiv susţin că echipa de fotbal are o datorie de 2.444.462 lei, reprezentând "chirii lunare, penalităţi la plata chiriilor şi contravaloarea utilităţilor", şi precizează că sunt dispuşi să discute un nou contract cu FC Steaua doar după ce se achită suma restantă.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, săptămâna trecută, că după o discuţie cu Anghel Iordănescu a înţeles că ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, este dispus să ajungă la o înţelegere pentru ca formaţia "roş-albastră" să dispute din nou meciurile pe stadionul din Bulevardul Ghencea.

Fostul selecţioner Anghel Iordănescu a vizitat, săptămâna trecută, stadionul din Bulevardul Ghencea şi a afirmat că echipa antrenată de Ilie Stan ar trebui să revină pe această arenă, precizând că încearcă să fie un liant între CSA Steaua şi Gigi Becali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici