Becali nu mai crede în titlu după eşecul lui FCSB cu Dinamo: Suntem vai de noi

  • Gigi Becali s-a arătat resemnat după eşecul lui FCSB cu Dinamo, scor 1-2
  • Becali a mai spus că FCSB n-are cum să se mai bată la titlu, iar echipa sa poate să încheie chiar pe locul trei
  • „Suntem vai de noi”, a declarat finanţatorul
753 afișări
Imaginea articolului Becali nu mai crede în titlu după eşecul lui FCSB cu Dinamo: Suntem vai de noi

Becali nu mai crede în titlu după eşecul lui FCSB cu Dinamo

Gigi Becali s-a arătat resemnat după eşecul lui FCSB cu Dinamo, scor 1-2. Finanţatorul spune că FCSB n-are cum să se mai bată la titlu, iar echipa sa poate să încheie chiar pe locul trei.

„Noi nu suntem fotbalişti adevăraţi, cu putere. Un campionat aşa se câştigă, cu bărbaţi, cu fotbalişti cu putere. Eu nu mai cred în titlu, doar dacă vrea Dumnezeu. Noi suntem aşa, vai de noi. Nu avem cum să luăm titlul. Dacă tu nu poţi să baţi Clinceniul, nu poţi să baţi pe Dinamo. Dacă Dinamo era o echipă puternică, ne dădea vreo şase-şapte goluri, la cum am jucat. E posibil şi Craiova să treacă peste mine. Eu zic că CFR ia campionatul, nu mai am încredere. Noi ne batem la campionat, dar CFR o să ne bată măr. Ăsta e adevărul! Ce să caut la meciuri? O să merg când mă duc să văd spectacol. Ce să văd?", a spus Gigi Becali la DigiSport.

Becali i-a criticat public pe Cristea, Bălgrădean şi Filip, iar printre cei remarcaţi s-au numărat Man, Creţu şi Planic.

După eşecul cu Dinamo, FCSB a rămas la şase puncte în spatele liderului CFR Cluj. Vicecampioana va juca în ultima etapă a sezonului regulat contra celor de la Chindia Târgovişte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici