Becali: Nu se poate vorbi de Toja la Dinamo Kiev

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi seară, la Sport.ro, că niciun reprezentat al grupării Dinamo Kiev nu a fost prezent la meciul cu Twente, scor 1-1, din Liga Europa, pentru a-l urmări pe Juan Carlo Toja, apreciind însă că evoluţia columbianului a lăsat de dorit.

15 afișări
Imaginea articolului Becali: Nu se poate vorbi de Toja la Dinamo Kiev

Becali: Nu se poate vorbi de Toja la Dinamo Kiev (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu sunt supărat pentru rezultat, dar era mai bine să învingem, pentru palmares şi coeficientul UEFA. Una peste alta, la câte probleme am avut, cu jucători accidentaţi, probleme cu galeria, cred că stăm bine. Vom aduce unul sau poate doi fundaşi, unul de marcaj şi unul pe dreapta. Pe stânga nu mai vreau. A venit leul Emeghara, care e cel mai bun fundaş stânga din Europa de Est.

Eu cred că nu se mai poate vorbi de Toja la Dinamo Kiev. În primul rând că nu i-am văzut la acest meci. Apoi, dacă eram de la Kiev şi veneam să-l iau, nu 4 milioane, nici 40 de euro nu dădeam pe el. Cine m-a mulţumit în acest sezon? Kapetanos, Szekely, Nicoliţă. Stancu, Dayro, Kapetanos, Surdu, avem atacanți destui. Petre Marin, Ovidiu Petre, Emeghara, Pleșan, Tănase, sunt jucători de bază şi în retur văd o Stea imbatabilă. Dacă ne calificăm în Liga Campionilor, 20 de milioane încasăm, dacă mai luăm şi opt-nouă puncte, se mai adună", a declarat Becali.

Becali a menţionat că este interesat de serviciile lui Paul Pârvulescu de la Gaz Metan Mediaş.

"Mă interesează Pârvulescu de la Gaz Metan Mediaş, el era jucătorul român de care nu voiam să vorbesc. Mi-a plăcut foarte mult când am jucat la Mediaş. Vreau ca jucătorii de bandă să urce foarte mult. Steaua trebuie să stea cu fundaşii laterali la centrul terenului. Pârvulescu vine cu şut, joacă şi mijlocaş", a afirmat Becali.

Finanţatorul stelist a adăugat că este extrem de mulţumit de antrenorul Mihai Stochiţă.

"Echipa începe să se sudeze. Sunt foarte mulţumit de Mihai Stoichiţă, nu mă aşteptam să fim pe primul loc, mi-era frică să nu avem probleme de imagine grave, să fi fost pe locul 7. Am încredere în el, a spus că dacă aduce un jucător, o face cu cap şi că răspunde. Dar nu vreau să răspundă, ce a realizat până acum e mare lucru, cu ce a avut, cu atmosferă ostilă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici